Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside

Sitemap

Sitemap over vores undersider

Hvad er magneter? - Denne side er et godt sted at starte, hvis du ved, at du skal bruge magneter til et projekt, men du mangler lidt baggrundsviden for at kunne vælge korrekt type og styrke.

Katalog - Vil du have et printet katalog over magneter og magnetiske produkter? Så kan du selv printe det her. 

Magneter til glastavler - Du kan ikke bruge alle slags magneter til glastavler, og vi har her samlet lidt viden omkring magneter til glastavler samt en masse produkter. 

Neodym magneter - Magneter af neodymium er de kraftigste permanente magneter, man kender til, og vi har specialiceret os i størrelser under 50 kg. i bæreevne. Se udvalg og få mere info om neodym magneter her.

Sikkerhedsinfo for powermagneter - Powermagneter er ikke farlige, men man skal vide, hvordan man kan bruge dem, så de ikke går i stykker, og man ikke kommer til skade. Læs mere her.

Sikkerhedsinfo for ferritmagneter - Ferritmagneter kan bruges til mange ting, og her er lidt sikkerhedsinfo omkring brug og håndtering af ferritmagneter. 

Magnetlommer - Magnetiske fotolommer var det produkt, som vi startede med hos Magnetz tilbage i 2007, og magnetlommer er stadig et af vores bedst sælgende produkter. Se en oversigt over lommerne her.

Billigt magnetbånd - Vi har noget af markedets bedste magnetbånd (kraftig kvalitet), og fordi vi sælger det i så store mængder, kan vi samtidig sælge vores magnetbånd billigt uden at gå på kompromis. 

Magnetark - Vi har specialiceret os i salg af magnetfolie i A4 størrelse, så du kan købe magnetark hos os i mange forskellige farver. Rigtig høj kvalitet (1 mm. i tykkelsen) og med salg fra 1 stk. ad gangen. 

Billige magneter - Kvalitet hænger ofte sammen med prisen, og når folk taler om billige magneter, er det alligevel ikke altid det, de søger. Vi har dog lavet en liste her, som sorterer efter pris, så du kan finde billige magneter hos os.

Magnetisk knivskinne - Vidste du, at du selv kan lave en magnetisk knivskinne selv? Vi har både beskrivelse og video, hvor du bliver guidet til valg af magneter og får lidt nyttig FAQ om magneter til knivskinner.

Hobbymagneter - Det er simpelthen så nemt at lave magneter selv, hvis man har de rette materialer og lidt DIY-info, så start her, hvis du skal lave dine egne køleskabsmagneter, dvs. hobymagneter. 

Monopolar magneter - Der er skrevet meget om monopolar magneter, og vi har forsøgt at samle facts om monopolare magneter her - bliv hurtigt klogere. 

Magnetkassetter - Søger du dybe magnetlommer, så skal du bruge magnetkassetter, som kan indeholde mange papirer. Her er en oversigt samt lidt info om magnetkassetter. 

Taktikmagneter - Hvis du skal bruge magneter til klubhuset eller taktiktavlen, kan det både være pænt og praktisk at have fodboldmagneter, og her ser du vores udvalg, som løbende udvides. Magneterne viser både nummer og spilleretning.

Løbemagneter - Du kan ikke bruge alle slags magneter til sport og løb. Vi anbefaler gummimagneter, som ikke glider, og som kan tåle alt slags vejr. Læs meget mere om løbemagneter her.

Kobbermagneter - Når det skal se eksklusivt ud, og du ikke vil gå på kompromis med bæreevne og pris, så vælg kobbermagneter af neodymium. De fleste størrelser kan bruges på glastavler.

Smiley magneter - Et eksempel på magneter i hverdagen er smiley magneter. De magnetiske smileys kan bruges til LEAN-tavler og som belønningssystem i skolen og hjemmet.

Magneter til Spontan magnettavle - En magnetisk tavle fra IKEA kan købes for små penge, og du får høj kvalitet for pengene. Se hvilke magneter, vi sælger flest af til Spontan magnettavler. 

Magneter til NAGA tavler - Bliv glad for din Naga tavle med de rigtige magneter. Dem, der følger med, er ikke særligt kraftige. Vi rådgiver dig igennem her, så du kan vælge de rigtige (stærke) magneter.

Magneter med billeder - En god gaveidé eller noget til dig selv; uanset hvad, så bliver det ikke meget mere personligt end med et billede, og her er magneter til dine billeder.

Morplusbarn.dk - Vi har skiftet navn i 2011 og handler nu kun med magneter. Men du finder stadig de samme gode magnetiske fotolommer hos os den dag i dag.

Betaling med faktura - Du kan kun betale med faktura, hvis du bestiller som erhvervskunde eller offentlig institution. Læs mere her.

Fragt - Vi leverer med Postnord og GLS, og vi giver dig gratis fragt, ved køb over 500 DKK. Er du i tvivl om vores fragtbetingelser eller returregler, så kan du få meget mere information her. 

Magnet bogstaver - Lav dine egne magnet bogstaver. Det kan f.eks. være rigtig smart, hvis du ønsker at lære dit barn at stave på en anderledes og sjov måde. Se hvordan du gør her. 

Myggenetnet med magneter - Lav dit eget smarte mygge- og insektnet med magneter. Det kan laves både til vinduer og døre og forhindrer dig slet ikke i, at åbne og lukke vinduet/døren når der er brug for det. 

Magnet Hacks - Vi giver dig her 4 sjove hack med magneter, som alle bør kende. 

Billedeophæng - Vi har besøgt CPH Village og har hjulpet dem med at indrette med magneter. Så nogle af de smarte løsninger her. 

Magnetisk bogmærke - Se her, hvordan du kan lave kreative bogmærker med simple magnetbånd. 

Magnet bogstaver - I denne guide viser vi dig, hvordan du kan lave dine egne magnetiske bogstaver til køleskabet, eller andre magnetsike steder. 

Campingvogn & magneter - I denne guide fortæller vi dig, hvordan du kan fastgøre dit hjulcover på din campingvogn med magneter. 

Magnetskilte til container - Vi viser dig her, hvordan du selv kan lave magnetskilte af magnetlommer. 

Inspiration til containerbolig - I denne guide, giver vi dig en masse inspiration til, hvordan du kan indrette din egen containerbolig. 

Case med Nikolajs containerbolig - I Nicolajs containerbolig, hjalp vi ham bl.a. med at hænge billeder, hylder, knivskinner, viskestykker osv. op. Se de forskellige guides her. 

Case med Simons containerbolig - I Simons containerbolig, hajlp vi ham bl.a. med at hænge lamper, ledninger, tv osv. op. Se forløbet her. 

Magnetisk dørstopper - I denne guide viser vi dig, hvordaan du kan lave din egen magnetiske dørstopper blot med 2 typer af magneter.

Udendørs magnetisk dørstopper - Vi blev kontaktet af thue, som skulle lave en udendørs magnetisk dørstopper til hans sommerhus. I denne guide kan du se, hilken løsning, vi kom frem til. 

Elbil ladekabel holder - Skjul dit kabel til elbilen, på en smart og praktisk måde, med magneter. 

Gardiner med magneter - Se hvordan du lukker solen uden på en smart og parktisk måde med magneter. Se hele guiden her. 

Gardinsnore - Se hvordan du sikrer dine gardinsnore med magneter her. Slut med flagrende snorer, der sidder i klemme i døren og vinduet. Se guiden her. 

Guitar reperation - Vidste du, at du kan fixe din guitar med magneter? En kunde ved navn Ole kontakede os, da han havde brug for hjælp til at fikse hans guitar. Se hvordan vi løste hans problem, i guiden her. 

Hobbymagneter - Lav dine egne hobbymagneter til køleskabet. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan de skal se ud. Se hvordan du gør her. 

Hyldeforkanter - Magnetiske hyldeforkanter til lager. I guiden her, fortæller vi, hvordan du kan organisere lageret med smarte hyldeforkanter - samt hvilke magneter, du kan bruge. 

Insektnet til dør - Se hvordan du undgår ubudne (insekt) gæster, med et magnetisk insektnet til døren eller vinduet. 

Magnetisk iPad holder - Se her, hvordan du hænger iPaden op på køleskabet. Super smart, når der bl.a. skal kigges madopskrifter under madlavningen. 

Julepynt - Hæng julepynt op med magneter, eller lav dit eget julepynt med magneter. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan dit julepynt skal se ud. 

Cykel kadencemagnet - Skift magneten på din cykelcomputer og magnet på pedalarmen. Skift med en magnet, der er både stærkere og holder længere end den originale kadencemagnet. 

Kapsel køleskabsmagneter - Lav dine egne køleskabsmagneter ud af gamle kapsler. De kan vende begge veje, så det er helt op til dig, hvordan de vælger at dekorere dem. 

Korkprop køleskabsmagneter - Vi blev kontaktet af Bente, som gerne ville lave sine egne køleskabsmagneter ud af korkpropper fra brugte vinflakser. Se her, hvordan vi løste det projket. 

Krydderihylde - Lav din egen krydderihylde med magneter. Der er ingen grænser for, hvilke smukke og farverige krydderier der kan pynte i dit køkken, med den smarte krydderihylde.  

Køkkenskabe med magnetlås- Undgå gabende køkkenlåger og køkkenskabe med smart magnetlås.

Magneter til lager - Se vores store udvalg af smarte magneter til hyldeforkanter og andre praktiske magneter til lager. 

Skrivetavle - Brug magnetbånd og maganetark som skrivetavle. Super nemt og utrolig praktisk. 

Magnetlineal - Lav din egen magnetiske lineal af magnetbånd. Super praktisk, når man skal måle en magnetisk flade. 

Magnetmaling - Gør din væg magnetisk med smart magnetmaling. Få vores bedste tips til, hvordan du maler her. 

Metalskabe - Har du et eller flere metalskabe, du gerne vil hænge ting op på/i. Så får du her vores bedste tips til, hvordan du smart og praktisk kan bruge magneter til metalskabene. 

Myggenet - Lav nemt og hurtigt et magnetisk insektnet af magnetbånd. Vi guider til 2 fremgangsmåder - se hvilke her. 

Mørklægningsgardin af ovenlysvindue - Luk lyset ude i ovenlys- eller skråvinduet med smarte magnetiske mørklægningsgardiner.

Ophæng på badeværelset - Mangler du plads på badeværelset? Så får du her tips til smarte magnetløsninger af dine yndlings- og mest brugte ting på badeværelset.

Planteophæng - Hånd dine planter op, på en ny og sjov måde, med krogmagneter. Se de mange smarte løsninger vi lavede i CPH Village her. 

Plexiglas - Ophængning af vinduesafskærmning med magneter. F.eks. perfekt til badeværelset, for at undgå vand over det hele. 

Påskepynt - Lav magnetisk påskepynt af magnetark. Vi har magnetark i en lang række farver, så kun fantasien sætter grænser for, hvordan dit påskepynt skal se ud. 

Radiatorskjuler - Hæng din radiatorskjuler op med magneter. Er du lidt fingernem, kan du uden problemer lave din egen radiatorskjuler - helt uden at bore i væggen. 

Rullegardin - Få gode råd til et magnetisk rullegardin. Perfekt til tætning af rullegardinet, så lyset ikke slipper ind gennem siderne. 

Sletning af harddisk - Vidste du, at du kan slette din harddisk med magneter? Den magnet du bruger, skal bare være stærk nok... Se hvordan du gør her. 

Magneter til tøj - Magneter og tøj, tænker du? Men magneter i tøjet kan faktisk spare dig for rigtig mange frustrationer og sjusketheder. Se her hvordan. 

Magnetisk vinduespudsning - Det er super smart! Men det kræver stærke magneter. En kunde købte en magnetisk vinduespudser på nettet, men magnetere var slet ikke stærke nok. Se her, hvilke magneter vi anbefalede ham. 

Viskestykker - Få smarte tips til magnetisk ophæng af viskestykker og håndklæder med krogmagnet. og undgå at bore huller i din væg. 

WC-plade - Har du et væghængt toilet, og vil du gerne skjule "indmaden" i væggen? Så læs med her og få gode tips til en magnetløsning. 

Ølmagneter - Hæng dine øl og sovand op i køleskabet på en sjov og anderledes måde. Vi har lavet en sjov magnetløsnig, du kan bruge til dine yndlings øl og sodavand, så de lige er til at få fat i i køleskabet. 

Valg af bæreevne - Alle bæreevner, er angivet ved direkte træk. Men en bæreevne er betinget af mange forskellige forhold: direkte/indirekte træk, afstand, baggrundsflade osv. Læs her og bliv meget klogere på magneters bæreevne i praksis. 

Info om neodymmagneter - Neodymmagneten er en kraftig magnet, der også kaldes powermagnet. Pga. deres kraftige styrke, er det ikke legetøj, men skal behandles med respekt. Læs mere om dem her. 

Info om ferritmagneter - Ferrit er en magnettype. Man kan sige, at det er en "lillebror" til neodymmagneten. De er billigere, men har et mindre stærkt magnetfelt. Læs mere om dem her. 

Forskellen på ferrit og neodym - Der er stort forskel på de to typer af magneter. Den ene er ikke nødvendigvis bedre end den anden, for det hele afhænger af, hvad du skal bruge dem til. 

Info om pottemagneter - En pottemagnet er kort fortalt en magnet indkapslet i en stålpotte. Fordelen er, at potten forstærker magnetens styrke. Bliv meget klogere på pottenmagneten her. 

Info om magnetfolie - Magnetfolie er et fleksibelt materiale med en magnetisk flade. Det er let at arbejde med fordi det kan bøjes, men til gengæld er magnetismen ikke lige så stærk som rå magneter og det skal have direkte kontakt med en magnetisk flade. Læs mere her. 

Info om magnetmaling - Magnetmaling kan du bruge, til at gøre din væg magnetisk. Det er jernholdig maling, og få at øge magnetismen, skal du give din væg flere lag maling. Læs meget mere om, hvordan du gør her.

Info om magnettapet -  Vi blev kontaktet af en kunde, som var blevet anbefalet magnettapet, da det skulle være super magnetisk! Men han oplevede, at magneterne knap kunne holde sig selv. se her, hvad vi fandt ud af. 

Sportsmagneter til basketball - Spiller du basketball og synes, at taktikmøderne til tider kan være kedelige og langtrukne? Så brug de smarte sportsmagneter og gør taktikmøderne både kortere pg smartere.

Sportmagneter til fodbold - Arbejder du som træner eller holdleder i en lokal fodboldklub, så er det nu du skal lytte efter! Vi sælger nemlig kvalitets taktikmagneter, specielt designet til fodbold. Se udvalget her. 

Fjern superlim fra magneter - Er du kommet til at påføre lim forkerte steder på magneten? Så findes der flere måder at fjerne det på. 

Magneter til glastavler - En magnetisk glastavle kræver stærke magneter og du kan derfor ikke bruge hvilke som helst. Valget af magneter afhænger af, hvilken tavle du har.

NAGA glastavle - Til en glastavle skal du som sagt bruge stærke magneter, men til en NAGA tavle, skal du bruge endnu stærkere magneter. Stålpladen i tavlen er nemlig ikke så kraftig. hvilket betyder, at magnetismen ikke er så kraftig. Læs mere her.    

Glasrensning - Kender du det, at man har en høj kande eller vase, som man ikke kan få hånden ned igennem så den kan vaskes i bunden? Vi har løsningen! Du kan nemlig vaske glas og vinduer med magenter. Se her hvordan. 

Guide til magnetfiskeri - Hvordan magnetfisker man og hvad kan man typisk fange? Få en guide til fund og rengøring her. 

Opsamling af patroner med magneter - Tag en magnet med, når du går på jagt. Den kan nemlig opsamle de tomme hylstre for dig.

Kan du bore eller save i magneter? - Vi anbefaler IKKE at du selv bore eller saver i magneter. Men skal det gøres, så kan du overlade det til professionelle. 

Lim til magneter - Hvordan kan du lime magneter? Læs her, hvordan du vælger hvilket lim du skal vælge til dine magneter. 

Magnetbånd til robotstøvsuger? - Hvis du skal afgrænse nogle områder i din stue til din robotstøvsuger, er magnetbånd en rigtig god løsning. Det er bl.a. rigtig godt, hvis du vil beskytte nogle møbler. 

Magnetfiskeri - Har du længe drømt en sej metaldetektor? Sådan en er dyr. Men vidste du, at du gennem magnetfiskeri også kan finde dyrebare skatte og gamle fund. Læs her hvordan det fungerer.  

Magnetkroge - Med magnetkroge har utallige muligheder for ophæng af genstande. Du kan f.eks. hænge ledninger, lamper, billeder, planter, kalendre og meget mere op. Men ligesom alle andre magneter, er direkte/indirekte træk, afgørende for bæreevnen. 

Magnetkroge på køleskabet - Vi har testet, hvad vores krogmagneter egentlig kan bære på køleskabet. Vi testede viskestykker, håndklæder, kalendre, tasker - se hvad vi fandt ud af her. 

Magnetmaling & magneter - Magnetmaling forhandles mange steder. Men husk, at pris og kvalitet oftest hænger sammen. Ikke alle magneter duer til magetmaling - de skal være kraftige i styrken. Bliv klogere på valg af både maling og magneter her. 

Magnettavlen Spontan fra IKEA - Tavlen er lavet af stål og du kan bruges de fleste magneter til den. Vi får jævnligt spørgsmål til, hvilke magneter kunden skal vælge. Så her får du nogle af vores bestsellers. 

Ophængning af objekter i bevægelse - Vi anbefaler ALDRIG, at du bruger magneter til ophængning af bevægende genstande - som f.eks. gynger m.v. Det gælder heller ikke magneter med krog. 

Planlægningstavler - Lav f.eks. et smart vagtplansskema med planlægningstavlen. Skemaet kan deles op med vandrette og lodrette kolonner, og skaber godt overblik og struktur. 

Afgrænsning til robotstøvsuger - Vi får mange henvendelser omkring robotstøvsugere. Så vi har testet, om magnetbånd fungerer som afgrænsning for en sådan støvsuger. 

Skattejagt og fiskeri med magneter - Vidste du, at du kan tage på fisketur og skattejagt på én og samme tid med den rette magnet? Læs hvad det går ud på her. 

Souvenirmagneter - Vi giver en guide til, hvad du skal kigge godt efter, inden du købe nye souvenir magneter til køleskabet på vejen hjem fra Mallorca. 

Vores mindste magneter - Er du på udkig efter små magneter? Så har vi lavet en guide til dig her, med alle vores mindste magneter, der måler under 10 mm. i diamenter. 

Små flade magneter - Er du på jagt efter nogle helt flade magmeter til dit næste projekt? Så har vi samlet hele vores udvalg små flade magneter her. Faktisk er alle magneter max 1 mm. i højden og 10 mm. i diameter. 

Store magneter - Er du omvendt mest interesseret i store magneter, så har vi samlet vores udvalg af største magneter her. De er ikke kun store, men også stærke. Alle magneterne er minimum 40 mm. i diameter. 

Udendørs brug - Undrer du dig over, om du kan bruge magneter udendørs? Det kan du sagtens, men det skal være nogle bestemte af slagsen. For bl.a. at undgå rust, anbefaer vi en magnet med gummioverflade eller anden tyk coating. 

Zen magnets - Hvad er Zen magneter? Magnetiske kugler, er det samme som Zen magnetz og NeoCubes (kært barn har mange navne). 

Bæreevne - En magnets bæreevne, er afhængig af mange forskellige forhold. Det er f.eks. afgørende, hvor langt der er mellem magnetfladen og magneten, hvordan strukturen er på magnetfladen, tykkelsen på magnetfladen og meget mere. 

Diametral magnetisme vs. axial magnetisme - De tekniske begreber har noget at gøre med, hvor magnetfeltet befinder sig på den konkrete magnet. Bliv meget klogere her. 

Nord- og Sydpoler - Så længe at magneten kan dreje frit, er Nordpolen den ende af magneten, der peger mod nord. Således vil Sydpolen altid pege mod syd. 

Hvorfor knækker magneter? - Kort fortalt, kan vores magneter gå i stykker, fordi de er så stærke. Læs med her og bliv meget kloger epå, hvordan det hænger sammen. Få samtidig tips til, hvordan du undgår, at magneterne går i stykker. 

Magneteffekt - Forstærkes magneteffekten, ved at sætte flere ovenpå hinanden, tror du? Det korte svar er, JA! Men kun op til et vist punkt. 

Magnetiske metaller - Vi har lavet en guide til dig, der kort beskriver, de mest almindelige magnetiske metaller. Du har med sikkerhed magnetiske flader derhjemme, du slet ikke var klar over. 

Monopolar magneter -  Der findes mange teorier om magneter med kun én pol. Men indtil videre er det ikke videnskabeligt bevist, at det findes i universet. Det tætteste du kommer på en monopolar magnet, er en neodymmagnet.

Hvad er N-værdi? - Ved du hvad N42, N45, N48, N50 osv. betyder? Kort fortalt, indikerer det noget om kvaliteten på magneten. Jo højere tallet er, desto stærkere er magneten. Bogstavet fortæller noget om, hvor mange varmegrader magneten kan klare. 

Verdens stærkeste magnet - Hvis du er på udkig efter verdens stærkeste magnet, er det en neodymmagnet, du er på udkig efter. 

Sikkerhedsinfo mobilholder med magnet - Vi får tit henvendelser fra kunder, der vil lave deres egen mobilholder. Ideen er rigtig god, men vi afbefaler det som udgangspunkt ikke. Elektronik og magnetisme, er nemlig oftest en dårlig kombination. 

Velkommen til Magnetz.dk - Hvem er vi og hvem står bag webshoppen. 

Kundeservice - børn og magneter - Kraftige magneter og små børnefingre, er en dårlig kombination. Vær derfor altid påpasselig med, hvilke magneter du bruger i fællesskab med dit barn. 

LEAN magneter - LEAN er en forretningsfilosofi, for optimering og strukturering af faste processer. Vi samarbejder med en del offentlige virksomheder - herunder hospitaler, og på shoppen kan vi tilbyde et stort udvalg af praktiske LEAN redskaber til strukturering af arbejdsprocesser. 

Støtte og mærkesager - Vi har 2 mærkesager, som vi hvert år støtter: sensitive børn, samt cancerramte børn og voksne. Derudover samarbejder vi med forskellige institutioner, hvor magnetisme bruges til at udvikle innovative projekter.

Ophavsret - Det er ikke tilladt af kopiere noget som helst hos magnetz.dk. 

Returvarer - Ønsker du at returnere én eller flere af dine varer, købt hos Magnetz.dk, kan du benytte dig af vores returformular. Læs mere om vores retningslinjer her. 

Valg af bærevne - Det kan være svært at vide, hvilken bæreevne man skal vælge på sine magneter. Der er mange faktorer der spiller ind, såsom direkte/indirekte træk, afstand, magnetisk flade osv. osv. Bliv meget klogere her. 

Magneter, metal og lim - Er du interesseret i at montere magneter med lim, så er der flere forskellige faktorer du skal tage højde for. Læs hvilke her. 

DIY magnetisk opvaskesvamp og opvaskebørste - Slip for at have opvaskebørste- eller svampen til at ligge og flyde. Gør den magnetisk og du har den altid lige ved hånden når du vasker op. 

Magneter og metalplader med selvklæb - få gode tips og råd til magneter med lim, og hvilke flader som er ideelle og mindre gode at anvende dem på.

Magneter som "sikkerhedsudstyr" - Læs her, hvordan Karsten fandt ud af at bruge magneter som montagemagneter på hans pålægsmaskine. 

Magnetz affiliate samarbejde - Tjen penge på affiliate annoncering på din hjemmeside ved at promovere Magnetz' produkter

Indret omklædningsskab med magneter - Her er 5 smarte måder at indrette dit locker skab på med magneter. Alt fra hylder til tøjophængning med magnetkroge.

200 år med elektromagnetisme - I anledning af 200-året for elektromagnetismens opfindelse har vi skrevet lidt om H.C. Ørsted og opdagelsen af magnetisme.

Knækket magnet - Hvad sker der, når en magnet knækker? Og hvorfor bliver en knækket magnet til 2 magneter?

Pynt teltet op med magneter - Hæng lamper, balloner, guirlander og fotos op i teltet til havefesten med magneter - undgå derved at bore og lime.