DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Sitemap

Sitemap over vores undersider

Hvad er magneter? - Denne side er et godt sted at starte, hvis du ved, at du skal bruge magneter til et projekt, men du mangler lidt baggrundsviden for at kunne vælge korrekt type og styrke.

Katalog - Vil du have et printet katalog over magneter og magnetiske produkter? Så kan du selv printe det her. 

Magneter til glastavler - Du kan ikke bruge alle slags magneter til glastavler, og vi har her samlet lidt viden omkring magneter til glastavler samt en masse produkter. 

Neodym magneter - Magneter af neodymium er de kraftigste permanente magneter, man kender til, og vi har specialiceret os i størrelser under 50 kg. i bæreevne. Se udvalg og få mere info om neodym magneter her.

Sikkerhedsinfo for powermagneter - Powermagneter er ikke farlige, men man skal vide, hvordan man kan bruge dem, så de ikke går i stykker, og man ikke kommer til skade. Læs mere her.

Sikkerhedsinfo for ferritmagneter - Ferritmagneter kan bruges til mange ting, og her er lidt sikkerhedsinfo omkring brug og håndtering af ferritmagneter. 

Magnetlommer - Magnetiske fotolommer var det produkt, som vi startede med hos Magnetz tilbage i 2007, og magnetlommer er stadig et af vores bedst sælgende produkter. Se en oversigt over lommerne her.

Billigt magnetbånd - Vi har noget af markedets bedste magnetbånd (kraftig kvalitet), og fordi vi sælger det i så store mængder, kan vi samtidig sælge vores magnetbånd billigt uden at gå på kompromis. 

Magnetark - Vi har specialiceret os i salg af magnetfolie i A4 størrelse, så du kan købe magnetark hos os i mange forskellige farver. Rigtig høj kvalitet (1 mm. i tykkelsen) og med salg fra 1 stk. ad gangen. 

Billige magneter - Kvalitet hænger ofte sammen med prisen, og når folk taler om billige magneter, er det alligevel ikke altid det, de søger. Vi har dog lavet en liste her, som sorterer efter pris, så du kan finde billige magneter hos os.

Magnetisk knivskinne - Vidste du, at du selv kan lave en magnetisk knivskinne selv? Vi har både beskrivelse og video, hvor du bliver guidet til valg af magneter og får lidt nyttig FAQ om magneter til knivskinner.

Hobbymagneter - Det er simpelthen så nemt at lave magneter selv, hvis man har de rette materialer og lidt DIY-info, så start her, hvis du skal lave dine egne køleskabsmagneter, dvs. hobymagneter. 

Monopolar magneter - Der er skrevet meget om monopolar magneter, og vi har forsøgt at samle facts om monopolare magneter her - bliv hurtigt klogere. 

Magnetkassetter - Søger du dybe magnetlommer, så skal du bruge magnetkassetter, som kan indeholde mange papirer. Her er en oversigt samt lidt info om magnetkassetter. 

Taktikmagneter - Hvis du skal bruge magneter til klubhuset eller taktiktavlen, kan det både være pænt og praktisk at have fodboldmagneter, og her ser du vores udvalg, som løbende udvides. Magneterne viser både nummer og spilleretning.

Løbemagneter - Du kan ikke bruge alle slags magneter til sport og løb. Vi anbefaler gummimagneter, som ikke glider, og som kan tåle alt slags vejr. Læs meget mere om løbemagneter her.

Kobbermagneter - Når det skal se eksklusivt ud, og du ikke vil gå på kompromis med bæreevne og pris, så vælg kobbermagneter af neodymium. De fleste størrelser kan bruges på glastavler.

Smiley magneter - Et eksempel på magneter i hverdagen er smiley magneter. De magnetiske smileys kan bruges til LEAN-tavler og som belønningssystem i skolen og hjemmet.

Magneter til Spontan magnettavle - En magnetisk tavle fra IKEA kan købes for små penge, og du får høj kvalitet for pengene. Se hvilke magneter, vi sælger flest af til Spontan magnettavler. 

Magneter til NAGA tavler - Bliv glad for din Naga tavle med de rigtige magneter. Dem, der følger med, er ikke særligt kraftige. Vi rådgiver dig igennem her, så du kan vælge de rigtige (stærke) magneter.

Magneter med billeder - En god gaveidé eller noget til dig selv; uanset hvad, så bliver det ikke meget mere personligt end med et billede, og her er magneter til dine billeder.

Morplusbarn.dk - Vi har skiftet navn i 2011 og handler nu kun med magneter. Men du finder stadig de samme gode magnetiske fotolommer hos os den dag i dag.