Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Ophængning af billeder med krogmagneter

Ophængning af billeder med krogmagneter

Vi var ude at besøge CPH Village og her også deres hyggelige cafe, som de har indrettet med magneter. De har hængt deres billeder op med krogmagneter og resultatet taler vist for sig selv.

Saadan haenger du billeder op med krogmagneter

Rigtig mange ønsker ophængning af deres billeder uden at skulle bore i væggene. Det kan der selvfølgelig være flere grunde til. Det kan f.eks. skyldes, at du ikke må bore i væggene eller at det er alt for besværligt. Derfor skal der også findes smarte og alternative løsninger til den klassiske skrue, som bores ind i væggen. Læs med her, hvor vi guider dig til at hænge dine billeder op med krogmagneter.

Se med i vores video, hvor vi viser dig, hvor nemt ophængning af billeder er.

CPH Village er navnet på de studieboliger, som placeret på Refshaleøen i København. Her er alle boliger inklusiv deres cafe lavet af gamle skibscontainere – og derfor er deres boliger magnetiske. Du bor måske ikke i en container, men du kan med et enkelt trick også bruge denne løsning.

Brug metalplade som modstykke:

Når din væg ikke er magnetisk, kan du bruge en metalplade med selvklæb på din væg. Vælg gerne en metalplade, som har samme diameter som krogmagneten.

Hvor stærke krogmagneter skal jeg bruge?

Det handler selvfølgelig om, hvor meget billedet vejer – da krogmagneten bliver udsat for et indirekte træk. Du skal derfor som minimum gange billedets vægt med 6. Krogmagneten med en diameter på 25 mm. har en styrke på ca. 16 kg i direkte træk, mens den ved et indirekte træk kun kan klare 2,6 kg. Så hvis dit billede ikke vejer mere end 2,5 kg., så kan du nemt bruge denne krogmagnet.

Hvad skal jeg bruge?

TIP: du kan bruge en lædersnor eller farvet snor afhængig af det udtryk, som du gerne vil skabe

Sådan gør du trin for trin:

Fjern det stykke folie, som er på metalpladen. Sæt metalpladen fast på væggen og lad limen hærde ca. 48 timer. OBS! Det er vigtigt, at du sætter metalpladen på en plan flade ellers kan du ikke bruge denne metode. Klip et stykke snor og lav en lykke. Bind nu snoren fast på bagsiden af billedet, så lykken vender opad. Sæt nu krogmagneten fast på metalpladen og hæng forsigtigt dit billede op.

Nu er du færdig med at hænge dit billede op, uden at du har fået huller i væggen.

Relaterede produkter - Ophængning af billeder med krogmagneter

Har du en anden løsning til ophængning af billeder?

Så er du velkommen til at dele dine billeder og erfaringer med os. Her må du meget gerne sende en mail til os på info@magnetz.dk. Vi er nemlig altid nysgerrige på, at se nye magnetiske billedløsninger. Måske har du lavet en løsning, som vi ikke har set før.