Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetløsning til viskestykker

Magnetløsning til viskestykker

Det er ofte, at du kan have brug for at hænge ting op på steder, hvor man ikke lige kan eller har lyst til at bore huller. I særdeleshed i køkkenet. Heldigvis kan man hænge de fleste ting op med magneter, og her viser vi en løsning til håndklæder og viskestykker. 

Hæng viskestykker og håndklæder op med magneter

Du skal bruge: 

  • 1 krogmagnet
  • 1 metalplade m/selvklæb

På billedet har vi brugt en hvid metalskive med selvklæb i 16x2 mm. og en hvid magnetkrog i Ø16 mm:

Hæng håndklæder op uden at bore i væggen
Håndklædet vejer cirka 250 g., og krogmagneten kan sagtens bære det. Vi har valgt en hvid krogmagnet og en hvid metalskive, da den hvide farve falder naturligt ind. Vi anbefaler dig, at vælge en metalplade og krogmagnet med ca. samme diameter. Hvis du ønsker at hænge et viskestykke op, kan du sagtens vælge en magnet med en lavere bæreevne og en modpart i samme størrelse. Her kan du f.eks. vælge at bruge en krogmagnet i Ø13 mm. og en metalplade i 13x2 mm. 

Sådan gør du:
Vask overfladen eller væggen, som du skal sætte metalpladen op på, og tør den godt af, så den ikke er våd. Tag folien af metalskiven og lim den fast, dér hvor du vil hænge dit håndklæde op. Metalpladen fungerer bedst på en jævn flade, da limen ellers har svært ved at klæbe, hvis du f.eks. har struktur i dit tapet. Limen kommer i et eller andet omfang også til at skulle holde krogmagneten og dét du vælger at hænge op på den.  

Lad limen tørre i 24 timer, gerne længere tid, hvis du har mulighed for det. Derefter kan du sætte krogmagneten fast på metalskiven og hænge dit håndklæde eller viskestykke op på krogen.

Relaterede produkter - Magnetløsning til viskestykker