Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Kundeservice: børn og magneter

Kundeservice: børn og magneter

Vi får ofte spørgsmål på mailen omkring ting, som ikke kan besvares med et kort standard svar. Her er f.eks. et spørgsmål fra en kunde omkring at bruge en glastavle til et barn, og nederst på siden ser du vores svar til kunden.

Spørgsmål om glastavler til børn

To: Magnetz.dk
Subject: Opslagstavle

Hej,

Jeg har en opslagstavle med glas forrest så man kan skrive på den, og metal bagerst, så den er magnetisk.

Der skal ret stærke magneter til, for at de kan bruges på tavlen. Nu vil jeg købe nogle magneter til pladen - har du en ide om hvor stærke de skal være?

Jeg skal lave piktogrammer til et barn. Kan selv printe og laminere dem. Hvilke magneter med kraftig styrke kan jeg købe og lime på?

På forhånd tak.

 

Vores svar til kunden

Tak for din besked. Vi har mange magneter til glastavler, men hvis piktogrammerne skal bruges i det daglige sammen med dit barn, vil vi ikke råde dig til at bruge en glastavle til dette. Det er for farligt i forhold til børnefingre, fordi du har brug for nogle meget kraftige magneter. Og hvis det er et lille barn, er der også store konsekvenser ved slugning af disse magneter.

Overvej i stedet en kombination af whiteboard eller ståltavle med magnetlommer.

Hvis du holder fast i at ville bruge glastavlen alligevel, kan du se alle muligheder her: magneter til glastavler. Vi skal dog oplyse dig omkring farerne ved dette, når det har med børn at gøre. Så det er ikke fordi, vi ikke vil sælge noget til dig. Vi bliver bare nervøse for “børn” og “magneter” i samme sætning.

Mange hilsner
Mia, Kundeservice

Relaterede produkter - Kundeservice: børn og magneter