Vi holder lukket mandag den 5/6 - Vi ses igen tirsdag :)

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magneter til lager

Magneter til lager

Søger du lagerlommer og magneter til hyldeforkanter? Køb magneter til lageret for at få et mere overskueligt lager og for at undgå spildtid for dig selv og dine kollegaer eller ansatte. En simpel ting som magneter til hyldeforkanter kan gøre en kæmpe forskel. Vi viser her vores bestsellers inden for magneter til lager. Du er velkommen til at sende os fotos fra dit lager, så vi f.eks. kan rådgive dig til valg af magneter til hyldeforkanter eller lignende. Læs mere om lagermagneter nederst på siden.

Relaterede produkter - Magneter til lager

Lagermagneter kan have forskellige funktioner: opmærkning af lagerreoler med numre og bogstaver, opsætning af instrukser til medarbejder, medarbejdertavler osv.

Magneter til lagerstyring

Da vi i sin tid drev en børnetøjsbutik, brugte vi magnetlommer til lagerstyring. Vi satte dem op i reolgangene for nemt at kunne finde rundt; med varenummer og en kort beskrivelse.

I dag bruger vi rigtig mange c-profiler og magnetbånd til hyldeforkanter på vores lagerreoler. Og så bruger vi magnetlommerne til interne informationssedler og vigtige beskeder fra leverandører. 

På hver reol har vi sat en magnet øverst til venstre med bogstav, som kører efter alfabetet - dvs. første reol hedder A, næste B osv. Og på hver hylde har vi sat nummer, så øverste hylde har nr. 1, næste hylde har nr. 2 osv.

Magnetskilte til reoler af metal

Hvis du har en magnetisk reol (af stål eller andet magnetisk materiale), så har vi et stort udvalg af magnetløsninger til dit lager. Magnetlommer og c-profiler har den fordel, at du kan skifte informationen ud efter behov, og magneterne sidder godt fast på reolerne men kan rykkes rundt, hvis du skal rykke rundt på hyldepladser.

Du kan også med fordel bruge vores dybe magnetkassetter til lagerstyring, hvis der f.eks. til en given vare skal vedlægges en brugsanvisning eller et dataark. Så kan man sætte magnetkassetten op på den reol, hvor varen er, så en medarbejder eller kunden selv kan tage dette tilhørende ark. Rigtig godt LEAN-redskab til dagligdagen.

Vil du vide mere om magneter til lager?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rette magnetløsning til dit lager, så kontakt os på chatten, pr. e-mail info@magnetz.dk eller på tlf. 71993612. Vi holder åbent alle hverdage mlm. kl. 09 og 16.