Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnet til iPad

Magnet til iPad

Det ville være rigtig smart med en magnet til iPad, så man kan hænge sin tablet op på køleskabet, men desværre skal man bruge så meget power, at det ikke er smart pga. elektronikken i iPad'en. Derfor skal man undgå at sætte en magnet direkte på sin iPad. 

Køleskabsmagnet til iPad

Der findes dog en super smart løsning til ophængning af iPad på køleskabet: en magnetkassette. Udover at magneten kan holde iPad'en hængende på køleskabet, så beskytter plastikfronten også din tablet mod fedtede fingre, og du kan sagtens bruge iPad'en gennem plastikken.

OBS! Denne iPad magnet kan ikke ødelægge elektronikken i din tablet!

Vi har testet det, og det ser sådan her ud med en iPad Air: 

Brug magnetkassette til din iPad til at hænge på køleskabet.

Du kan bruge touch skærmen gennem plastikforsiden.

Magnetholder med stærke magneter

Du kan også vælge en lidt dyrere løsning, hvor du laver en liste med magnet bagpå, som kan holde iPad'en stående opad køleskabsdøren. Så kan du f.eks. lave magnetholderen med et fint stykke træ, der passer til dit køkken. Du skal blot kombinere træet med to stærke magneter med en bæreevne på min. 19 kg. hver. 

I videoen nedenfor har vi brugt 2 x 25 mm. pottemagneter til at bygge iPad holderen med. 

Da vi lavede videoen, havde magneterne en bæreevne på ca. 19 kg. hver. Disse er dog i dag forbedret og bærer nu ca. 22 kg. hver i direkte træk. Så du kan godt vælge nogle andre magneter til projektet. Kontakt os, hvis vi skal være behjælpelige med at beregne noget for dig, eller hvis du vil have nogle flere valgmuligheder, men du ikke selv kan finde andre i webshoppen. Så hjælper vi gerne. 

Video om at bygge iPad stander med magneter: 

Relaterede produkter - Magnet til iPad