Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetisk bogmærke

Magnetisk bogmærke

Et bogmærke er en stor hjælp for os, som glemmer, hvor langt vi er kommet i den bog, vi er ved at læse. Du kan nemt lave dit eget magnetiske bogmærke på ingen tid. Der er flere fordele ved selv at lave et bogmærke i stedet for at købe et. For det første falder det magnetiske bogmærke ikke ud af bogen. For det andet har du bagefter dit helt eget, som andre ikke lige kan finde i butikkerne. Du kan nemlig lave det personligt med både tekst og billeder. Læs videre og du vil ærgre dig over, hvorfor du ikke er gået i gang før.

Sådan laver du et magnetisk bogmærke

Du kan lave et magnetisk bogmærke på flere forskellige måde. Det kan være, at du allerede har lavet en skabelon og kun mangler inspiration til, hvordan du kan lave den magnetisk. Her kan du f.eks. bruge magnetbånd eller power magneter, hvor der er selvklæb på den ene side. Det ville klart være det nemmeste for dig, så du ikke skal stå med superlim. Du kan bruge selvklæb på de fleste materialer f.eks. papir, pap eller karton. 

Du kan også lave dine egne bogmærker af magnetbånd, som ofte er mere magnetiske end dem, som du kan købe af stål. Det tager ikke engang 5 minutter at lave et og så kan du faktisk bruge det med det samme. 

Lav et bogmærke af magnetbånd

Inden du går i gang skal du overveje længden, bredden og farven på dit bogmærke lavet af magnetbånd. Vores farvede magnetbånd sælges á 1 meter, så du kan nemt lave mere end et enkelt bogmærke.

Vi har selv lavet et magnetisk bogmærke af hvidt magnetbånd i 20 mm, og skrevet en lille fin tekst "mor", som du kan se på billedet:

“Sådan laver du magnetisk bogmærke med magnetbånd

Sådan gør du: Du skal starte med at klippe et stykke magnetbånd, som du tænker vil passe. Vores magnetbånd er cirka 18 cm. i længden.

Magnetbåndet skal du så bukke på midten og trykke godt nogle gange, så det bliver helt fladt. Nu kan du så enten skrive, tegne eller klistre et mønster på magnetbåndet. Vi har skrevet med en sort whiteboard marker, men du kan også skrive med en permanent tusch eller kuglepen. Det kommer an på, om du ønsker at fjerne teksten igen. Nu er du klar til at tage dit smarte magnetiske bogmærke i brug. 

Relaterede produkter - Magnetisk bogmærke

Vil du gerne lave et bogmærke - men mangler vejledning?

Har du en sjov ide til et magnetisk bogmærke, men du ved ikke helt hvilke magneter, som vil fungere? Så vil vi selvfølgelig gerne gøre vores bedste for at vejlede dig. Du kan altid sende en mail med dit bogmærke-projekt til info@magnetz.dk