Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Test af krogmagneter på køleskabet

Test af krogmagneter på køleskabet

Hvad kan vores krogmagneter egentlig bære på et køleskab? Vi har sat os for at udsætte krogene for bl.a. et viskestykke, et håndklæde og en taske. Der kan selvfølgelig være forskel på, hvilke typer af metal dit køleskab er lavet af, og hvordan overfladen er behandlet. Men denne her test er et rigtig godt udgangspunkt at tage afsæt i, når du skal hænge ting op på køleskabet. 

Hæng viskestykker på køleskabet

Vi startede med at teste den mindste krogmagnet (Ø10 mm). Viskestykket vejede ca. 80 g. og vi var derfor spændt på, om krogmagneten kunne bære det. Når vi satte viskestykket på, blev det siddende på krogen - og der var ingen problemer med, at krogen gled ned. 

Resultat: Krogmagnet Ø10 = perfekt til et viskestykke

Sæt nemt et håndklæde på en krogmagnet

Vi havde to håndklæder, hvor det ene vejede cirka 250 g. og det andet omkring 275 g. Her testede vi først med en krogmagnet i Ø20 mm., og den fungerede rigtig godt. Vi blev derfor nysgerrig: kunne en Ø16 krogmagnet klare det letteste håndklæde eller måske også det tungeste? Vi forsøgte, og blev positiv overrasket. Magneten kunne altså sagtens holde det tungeste håndklæde. 

Resultat: Krogmagnet Ø16 = passer til et håndklæde

Hæng en kalender op med krog

Vi havde et hæfte med A4-papir, som skulle hænge i en spiral - lidt ligesom en kalender gør. Hæftet vejede cirka 320 g., og vi startede derfor med en krogmagnet Ø20 mm. Den fungerede rigtig godt. Måske en krogmagnet i Ø16 mm. også kunne klare hæftet? Det kunne den sagtens klare, så du vil godt kunne hænge jeres kalender op derhjemme. Den hænger dog bedst fast med en Ø20 mm. krogmagnet, da den så også kan tåle, at du åbner og lukker køleskabet med kalenderen hængende.

Resultat: Krogmagnet Ø16 = velegnet til en A4 kalender på siden at køleskabet.

Krogmagnet Ø20 = velegnet til en A4 kalender på køleskabsdøren.

Skal du hænge en A3 kalender op? Læs mere her >>

Hvilken magnet passer til en tung taske? 

Hvor stærk en krogmagnet har man brug for, hvis man ønsker at hænge sin tunge taske op? Tasken vejede cirka 1,5 kg. og det var derfor interessant, hvilken magnet, vi skulle have fat i. Vi startede først med en krogmagnet Ø32 mm., og her var magneten meget udfordret - den gled nemlig ned af køleskabet. Vi forsøgte os så med en krogmagnet Ø40 mm., og magneten blev siddende.

Resultat: Krogmagnet Ø40 = ideel for en tung taske

OBS! Nogle køleskabslåger er lavet af meget tyndt metal, og vi anbefaler her, at du ikke bruger krogmagneter til at hænge dine ting op. 
Det skyldes, at når du forsøger at hive krogen nedad for at fjerne pottemagneten, kan du komme til at lave en bule i køleskabslågen, fordi metalpladen er så tynd.  

Har du brug for, at vi skal teste for dig?

Mange af de typiske spørgsmål finder du svar på i vores FAQ, men måske kan du ikke finde et projekt, der ligner dit. Har du en stor og tung ting, som du ønsker at hænge på køleskabet? Så kan du altid sende os en mail, så skal vi nok forsøge at teste for dig, så du køber de rigtige magneter første gang. 

Relaterede produkter - Test af krogmagneter på køleskabet