Bestil inden kl. 14 på hverdage for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetisk vinduespudser

Magnetisk vinduespudser

Levi havde købt en magnetisk vinduespudser på nettet. Problemet var dog, at magneterne som fulgte med, ikke var stærke nok, når det kom på et vindue med en tykkelse over 10 mm. Det betød, at de to skinner, som vinduespudser bestod af, faldt ned og ikke kunne pudse Levis vinduer. Det var selvfølgelig ikke det, der var meningen.

Levi var fast besluttet på at finde en løsning og kontaktede derfor vores kundeservice. Vi aftalte, at han kom forbi, så vi kunne teste forskellige magneter til vinduesprojektet. Der var nemlig flere variabler, der skulle tages højde for. I hver skinne var der nemlig 2 fordybninger og magneterne skulle helst kunne ligge deri. Det krævede, at vi testede på nogle vinduer, for at kunne finde frem til de rette magneter. Det skulle nemlig være let at pudse vinduer, uden at skinnerne faldt ned på jorden eller det var svært at skubbe skinnerne rundt.

Bæreevnen svækkes når der er afstand

Jo mere afstand der er mellem de to skinner, desto svagere er magnetismen. Ved 5 mm. afstand er der kun 8 % tilbage af bæreevnen (målt i et direkte træk). Derfor kan der være stor forskel på, hvilke magneter du har brug for, når dit vindue er 15 mm. kontra 10 mm. Projektet krævede derfor stærke magneter.

Levi endte med nye magneter til vinduespudseren

stærke magneter til en magnetisk vinduespudser

Skinnerne havde fordybninger i forskellige størrelser (den ene lavere end den anden), så til den ene skinne skulle vi bruge magneter med en mindre højde. I hver skinne var der 2 fordybninger, så vi kunne fordele bæreevnen. Vi testede lidt forskellige magneter og nåede frem til følgende løsning:

I skinne 1: Vi valgte at lægge en power magnet 20x20 mm. ned i hver fordybning og sætte en power magnet 20x15 mm. ovenpå. Vi gjorde dette, da det ikke var nok med kun en power magnet i 20x20 mm. – og vi forstærkede dermed bæreevne ved at sætte en magnet ovenpå. 

I skinne 2: I den lavere skinne brugte vi en power magnet i 20x15 mm. i hver fordybning. 

Resultat = en stærk magnetisk vinduespudser

Resultatet blev en magnetisk vinduespudser, som nemt kunne skubbes rundt på ruden – og ikke faldt ned. Vi testede på vores rude, som er ca. 18 mm. og passede derfor godt med Levis rude på ca. 15 mm. Levi var tilfreds med resultatet og glæder sig til at prøve løsningen på sine egne vinduer derhjemme.

magnetisk vinduespudser på ruden

Relaterede produkter - Magnetisk vinduespudser

Har du brug for hjælp til en magnetisk vinduespudser?

Har du brug for stærkere magneter til din vinduespudser eller vil du gerne selv lave en? Så vil vi hellere end gerne hjælpe dig i mål med en løsning. Vi er vant til at hjælpe med pudsning af glas i forskellige tykkelser – og kan derfor vejlede dig. Hvis du vil læse lidt mere omkring emnet kan du se vores FAQ om at rense glas med magneter.