Vi holder lukket mandag den 5/6 - Vi ses igen tirsdag :)

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Simons container bolig

Simons container bolig

Simon er 23 år gammel og læser til arkitekt. Han bor i en studiebolig i det populære område kaldt cph village, som ligger ude på Refshaleøen i København. Han har hængt sine ting op med magneter, da de ikke må bore i væggene. Det har selvfølgelig været lidt af en udfordring, for hvordan hænger man f.eks. sine lamper op, når du ikke må sætte en skrue i væggen? Simon har som andre fra cph village været kreativ og fået lavet flere smarte magnetløsninger, som du måske også kan bruge. 

Se med i video, hvor Simon inviterer os indenfor og viser os alle hans løsninger: 

Hæng lamper op med magneter

I sin containerbolig har Simon har brugt krogmagneter til at hænge sine lamper op. Simon ringede herind i sommeren 2018 og havde en stor og relativ tung lampe, han ønskede at hænge op. Han brugte her en krogmagnet Ø20 mm., med en bæreevne på ca. 13 kg. i direkte træk. Lampen vejer ikke mere end nogle kg., men for at være sikker på, at lampen kunne bevæge sig uden at falde ned, var det vigtigt at lægge ekstra kilo ind. Lampen sidder helt perfekt under balkadinen.

Til sine mindre lamper, som vejer under 1 kg. har Simon også brugt en krogmagnet i Ø20 mm.

Hæng tv'et op med magneter

Simon har i sin containerbolig valgt at hænge sit tv op med magneter med indvendigt gevind (Ø32 mm.). Der skulle her bruges hele 4 stk., så han var sikker på, at det tunge tv ikke faldte ned. 
Det er altid vigtigt at være opmærksom på, at elektronisk udstyr kan blive påvirket af magneter, når det kommer for tæt på. 

Magneter holder ledninger

Simon har valgt at fastgøre sine ledninger i krogmagneter. Det er en ret smart måde, at undgå at ledninger hænger og roder. 

Har du brug for hjælp til din containerbolig?

Så må du meget gerne kontakte os. Vi er nemlig vant til at hjælpe beboere fra cph village med deres gør-det-selv løsninger. Sig endelig til, hvis der er noget vi kan gøre for dig. 

Relaterede produkter - Simons container bolig