Bestil inden kl. 14 på hverdage for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnet hacks

Magnet hacks

Hvordan lukker du en pose uden at bruge en ny pose? Vi giver dig her 4 smarte magnet hacks, som alle burde kende. Mange ved slet ikke, hvor mange problemer, som magneter kan løse. Med disse 4 magnet hacks bliver din hverdag endnu lettere. Det kræver stort set ikke andet end en magnet eller to, og så er du i gang. 

Brug en magnet til at samle dine skuer 

Har du oplevet at miste f.eks. skruer, søm eller bits? Du kan undgå det ved at lægge en gummimagnet 22x11 mm. i din lomme. Når du ikke skal bruge f.eks. et skrue mere kan du nemt sætte det fast uden på lommen, hvor gummimagneten, så samler skruerne. Du kan se på billedet herunder, hvordan det ser ud på AKs lomme: 

sæt en gummimagnet i lommen og du kan sætte skruer el. søm fast
Der er plads til at sætte rigtig mange søm, skruer eller bits - og de falder altså ikke af, hvis du går eller laver et lille hop. Dette her hack kan du som handyman selv få glæde af ellers kender du helt sikkert en håndværker, som kender problemet med at miste skruer. 

Luk dine poser med magneter

Mange af os bruger en plastikpose eller en klemme til at lukke en anden pose. Særligt plastikposen ved alle ikke er godt for miljøet og vi skal begrænse vores plastikforbrug. 

Der findes altså en anden smart poselukker, hvor du kun skal bruge to magneter. Vi har brugt vores to sorte ludo magnet maxi, som uden problemer holder kaffeposen lukket:

luk din pose med magneter

Fordelen ved at bruge magneter er helt sikkert, at du kan bruge dem igen og igen. Magneterne går hellere ikke i stykker, bare fordi du kommer til at trykke lidt for hårdt på dem. De fungerer altså super godt.

Få hold på dine papirclips med en magnet

Bliver dine papirclips også væk? Så bliver du glad for dette hack. Med en magnet, som opsamler dine clips skal du ikke længere bekymre dig over, hvor de blevet af. Du skal bare bruge en power magnet, skive 20x5 mm., som du kan sætte på f.eks. en penneholder lavet af metal. På billedet kan du næsten ikke se magneten, fordi den har opsamlet rigtig mange clips:

brug en magnet til at holde styr på dine kontorclips
Du kan også sætte magneten i bunden af en plastikæske, så papirclipsene er samlet der i.

Smart ophængning af tøj med magnetklemmer

Det regner ofte i Danmark, så der skal ikke meget til, for at overtøjet er drivvådt. Men her kan nogle magneter og din radiator hjælpe dig på vej mod projekt tørt tøj. Du kan her benytte vores magnetklemme bulldog 40 mm. til at hænge f.eks. huer, handsker og strømper op. 

Du kan se på billedet, hvordan vi har hængt vores ting op på kontoret:

hæng dit tøj på radiator

Du kan også bruge dette hack, hvis du mangler plads i din bolig til at hænge vasketøj op. Det er i hvert fald et rigtig smart trick, som mange vil kunne få glæde af. 

Relaterede produkter - Magnet hacks