Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside

Ophavsret

Ikke tilladt at kopiere fra Magnetz!

Vi bruger rigtig meget tid på at tage billeder, skrive tekster og lave videoer til vores produkter samt udvikle vores design. Det betyder, at vi ejer indholdet til alt på https://www.magnetz.dk.

Dette gør vi for at kunne give vores kunder den bedste købsoplevelse - ikke for at servicere dine kunder. Derfor skal vi gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at kopiere hverken vores billeder, tekster, design eller videoer.

Uretmæssig brug af vores indhold på hjemmesiden vil blive faktureret med kr. 800,00 + moms pr. kopieret tekst/foto/video/designelement. Men betaling betyder ikke, at du kan beholde vores indhold på din side - det er en bøde for uretmæssig brug. Udover betaling af bøden skal du straks fjerne indholdet fra din side. Og fjernelse af indholdet betyder heller ikke, at du slipper for at betale bøden.

Manglende betaling af bøden vil medføre inddrivelse via retslig inkasso, og manglende fjernelse af indholdet fra anden webshop/hjemmeside/nyhedsbrev vil medføre et retsligt efterspil med udtagelse af stævning i sagen ved de danske domstole.

Stadig i tvivl omkring kopiering?

Udover at du vil blive faktureret for uretmæssig brug af vores indhold som ovenfor beskrevet, vil du også blive straffet online af søgemaskinerne for dublicate content - det er noget, der sker helt af sig selv, og det er ikke i din interesse, da det kan medføre black listing fra søgemaskinerne. Med andre ord: søgemaskinerne holder også øje med, om du kopierer tekster og andet indhold fra vores (og andres) sider, og forsvinder du fra søgemaskinerne, forsvinder kunderne. 

Resume

Du behøver slet ikke læse alt ovenstående, hvis du blot overholder følgende regel: 

Det er ikke tilladt at kopiere noget som helst fra https://www.magnetz.dk

Og hvis resuméet ikke er fyldestgørende, kan du starte forfra med afsnittet "Ikke tilladt at kopiere fra Magnetz"