Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Ophæng på badeværelse

Ophæng på badeværelse

Du kan nemt få hængt dine yndlingsting op på badeværelset, og få gjort plads til dine toiletsager. Det kræver rent faktisk ikke særlig meget af din tid, og dit lille skab bliver mere praktisk indrettet. Det kan nemlig være svært at få plads til hele på et lille badeværelse. Så læs med her, og få inspiration til selv at bruge magnetbånd til at optimere pladsen.

Haeng ting op i badevaerelset i med magnetbaand

Hvad skal du bruge?

Hvilke ting kan jeg hænge op i skabet?

Du kan i princippet hænge alle dine ting op, som er lavet af magnetiske materialer. Det kan f.eks. være genstande, som er lavet af metal eller stål. Vi har selv testet, og kan fortælle dig, at du sagtens kan hænge din negleklipper- eller saks, hårnåle, spænder og pincet op, uden problemer.

Tip: Du kan også sagtens kunne hænge din makeup op, som ikke er magnetisk ved at bruge et lille stykke selvklæb på bagsiden. Her skal du bare klippe en lille firkant i målene 1 x 1 cm (et mindre stykke kan også gøre det). Nu sætter du den fast bagpå, og så skal du lade det tørre ca. 24 timer, så limen får lov til at hærde. Du kan sætte en læbestift, concealer eller lignende op på denne måde. Det er faktisk ret smart. Her skal du være opmærksom på, hvordan magnetbåndet skal vendes, når det skal sættes fast, så din læbestift ikke ender med at stå på hovedet. Dette kan du teste inden, at du klister det fast på de forskellige toiletsager. Der skal være direkte kontakt mellem objektet, som du ønsker at hænge op og magnetbåndet. Vi har selv forsøgt med en vippebukker, som desværre ikke fungerede selvom, den er magnetisk.

Haeng ting op i badevaerelset i med magnetbaand

NB: Vi anbefaler ikke, at du sætter en neodymmagnet bagpå toiletsagerne og sætter det op på magnetbåndet. Med tiden vil magnetbåndet nemlig blive demagnetisere, da neodym magneten er meget kraftigere. 

Sådan sætter du magnetbåndet op:

Start med at bestemme dig for, hvor du ønsker, at magnetbåndet skal sidde. Her vil du måle to lige store stykker op, og klipper dem pænt over. Her kan det anbefales at bruge en lineal, så udtrykket bliver pænt og ensartet.

Start med at rengøre skabslågen med varmt sæbevand. Tør herefter af med et viskestykke, så overfladen er helt tør. Nu skal du fjerne den blå stribe på magnetbåndet, og sætte den fast på lågen. Tryk magnetbåndet fast et par gange, for at være sikker på, at selvklæbet sidder ordentligt fast, og har kontakt med overfladen.

Nu vil du vente og lad magnetbåndet sidde i ca. 24 timer, så limen er hærdet. Det kan være fristende at bruge det før, men så risikerer du, at båndet ikke holder særlig længe. Det er derfor vigtigt at vente. Efter 24 timer kan du sætte alle dine toiletsager/yndlingsting op uden problemer.

Kan jeg bruge magnetbånd i andre størrelser?

Som udgangspunkt kan du godt anvende andre typer magnetbånd med selvklæb både 12 mm. og 25 mm. Det kommer an på, hvad du skal hænge op, og hvad det vejer.

Magnetbånd med lim i 12 mm. kan sagtens bære dine hårnåle., men ikke mere end det.

Magnetbånd med selvklæb i 25 mm. kan godt bruges til større ting (negleklipper og pincet), men der er ikke nok styrke, hvis du lukker skabslågen hårdt. Her vil negleklipperen og pincetten falde ned, og det vil ikke være optimalt.

Det skyldes, at magnetismen er under 100 gram pr. cm2, så desto større flade du har, desto mere magnetisme får du også. Her kan du vælge at sætte to stykker sammen, så du i alt opnår de 50 mm., som er nok styrke til at holde negleklipperen oppe.

Du kommer langt med 1 meter magnetbånd. Vi har testet, og du kan nemt hænge flere toiletsager op (og endda have lidt magnetbånd tilbage). Du kan altid tilkøbe en meter magnetbånd mere, hvis du har brug for det.  

Brug for en smart løsning til dit eget skab på badeværelset?

Så vil vi hellere end gerne hjælpe dig i mål med dine ideer. Du kan altid stille dine spørgsmål eller ringe til os i kundeservice på hverdage mellem kl. 9-16. Vi er altid interesseret i smarte gør-det-selv løsninger med magneter.

Relaterede produkter - Ophæng på badeværelse