Bestil inden kl. 14 på hverdage for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside

CPH Village

Vi blev inviteret forbi CPH Village for at lave magnetløsninger til deres containerboliger. Super fed opgave og virkelig nogle hyggelige timer, hvor vi ikke kun gav tips og tricks til magnetløsninger, men vi blev i den grad også inspireret til nye, sjove magnetidéer.

På foto nr. 2 har Louise hængt nogle lanterner op med snor og Ø25 mm. krogmagneter på undersiden af metaltrappen udenfor. Det er en nem måde at lave udeområder hyggelige og indbydende, når man skal have gæster, eller man selv vil sidde udendørs i de mørke aftentimer. Og så var det fint blikfang til workshoppen.

Workshop hos CPH village med bl.a. lanterner der hænger med krogmagneter

 

Hvad er CPH Village?

Hvis du ikke kender CPH Village, så er det - kort fortalt - en hel containerby med containerboliger til studerende. Et virkelig genialt projekt, da der jo er stor mangel på studieboliger i København. Vores første møde med folkene bag var i 2016, hvor de ledte efter en stærk magnetkrog. Derfra er det blevet et længere og ret så spændende samarbejde, hvor vi laver sjove løsninger til opbevaring i de små containerboliger. 

 

Vi starter med entréen

Plante i metalskjuler hængt op med gummimagneter 17x4 mm.

Til magnet-workshoppen i juli 2018 fik vi lov til at indrette 2 containerboliger med magneter. Og vi startede med gangen, hvor vi hang bl.a. hang en plante op i en metalskjuler, der jo er magnetisk i sig selv, så det krævede bare et par gummimagneter str. 17x4 mm. på bagsiden - intet behov for lim eller skruer, for magneterne sidder bare fast af sig selv på både skjuleren og på containervæggen.

Forskellige gør-det-selv magnetløsninger i gangen

I gangen har vi tænkt på smartere løsninger til netop at få alle ens ting hængt op. Vi har her taget en gummimagneter 16x11 i gul til at få skoene fastgjort på væggen. Til hatten er der benyttet en krogmagnet Ø13 mm, da hatten ikke vejer ret meget. Til de to hvide kasser har vi været i gang med at popnitte 3 stk. Ø25 undersænkede pottemagneter på siden af hver kasse. De sidder derfor rigtig godt fast - og kan fyldes med alt fra hatte og paraplyer. I billedet til højre har vi valgt at hænge en jakke op med en hvid krogmagnet Ø16 mm. Du kan selv købe din egen popnittetang og gøre projektet efter. 

 

Magnetløsninger til køkken

Ikea spande hængt op med krogmagneter Ø32. Til højre er der kaktusmagneter

For at skabe mere plads i køkkenet valgte vi at hænge fine lyseblå spande ned fra loftet. Så kunne der netop blive bedre plads til bestik og friske krydderurter. Det er en genial måde at få lidt ekstra plads i et mindre køkken. For at lave disse spande-hylder skal du bruge krogmagneter Ø32 mm. og selvfølgelig noget kraftigt reb. Vi har her ved siden af hængt 5 stk. kaktus magneter op, som er en af de helt store trends i tiden.

Der er også fundet en løsning til tallerkener og gryder med en hylde og magnetkroge

Den mest populære løsning var en hylde i køkkenet, der består af en hylde, hvor vi har boret 3 huller (2 huller foran i hvert sit hjørne og 1 hul bagved i midten af hylden). Der er sat en snor gennem hvert hul med en knude i bunden af hylden og med en løkke bundet i toppen af hver snor. Vi er gået efter den "trekantede" løsning med hullerne, så man får mest muligt plads til sine ting på hylden, samtidig med at vægten fordeles optimalt på magnetkrogene, og der tåles lidt vægtforskel og at man kommer til at skubbe lidt til hylden. Af magnetkroge har vi brugt 2 stk. Ø40 mm. kroge og 1 stk. Ø50 mm. krog

 

Fotovæg uden huller

Fotovæg lavet af hvide magnetlommer i målene 10x15 cm

Det er rigtig nemt at lave din egen flotte og personlige fotovæg med magnetlommer. Vi har her billeder af søde dyr, som vi har puttet i hvide magnetlommer i målene 10x15 cm. Magnetlommer kan bruges til mere end bare fotos. Du kan eksemplevis anvende dine vigtige sedler eller opskrifter. Der er rigtig mange, som benytter dem direkte på deres whiteboards.

 

Tøjstativ med magneter i loftet

Gør-det-selv tøjstativ ved brug af krogmagneter Ø25

Det er altid et hit at have sit eget tøjstativ - så kan ens ynglings tøj komme frem og undgå at blive krøllet. Til projektet har vi brugt 2 x krogmagneter Ø25, som hver kan bære ca. 18 kg. Så der er rig mulighed for også at få hængt en tung jakke op ved brug af disse krogmagneter. Vi har til projektet anvendt en metalstang og noget kraftigt reb, så du vil nemt kunne gøre kunsten efter. Bag ved tøjstativet kan man se billeder der er hængt op - det er her vores sorte magnetlommer i 10x15 cm

 

Hyggekrog og skønne detaljer

Gør-det-selv løsninger med magneter til stuen.

Vi har lavet en rigtig hyggeligt arrangement i den ene containerbolig. Til puden har vi brugt gummimagneter 16x11 i gul til at hænge op med. Der er her kun benyttet en magnet i hvert hjørne - de er nemlig ret stærke, så du vil ikke have brug for flere. Til de lyseblå kasser har vi selv været i gang med at popnitte magneter bagpå. Det er nemt at købe en pottenittetang på nettet - som du vil kunne bruge på mange af dine ting. Det er en rigtig smart metode, således du sikrer, at magneterne sidder fast - og ikke bare lige flytter sig. Der er her undersænkede pottemagneter i Ø32, som sidder rigtig godt fast bagpå kasserne.  

Låget fra lyseblå Ikea æsker sat op med gummimagneter 16x11 mm.

Vi har her genbrugt låget fra de lyseblå æsker og lavet tre mindre hylder, som er hængt op med gummimagneter i sort 16x11 cm. Det store låg fra æsken er her fastgjort med to gummimagneter, mens de mindre æsker hver sidder fast med en. Du kan f.eks. bruge dem til småting såsom dine nøgler og pung. Til højre har vi sat en krogmagnet Ø32 fast og anvendt den til at holde en forlængerledning. Så ved du altid hvor den er. 

 

Hæng store plakater & rammer op

Plakaterne er hængt op ved hjælp af magnetbånd med selvklæb.

Billedet viser hvordan du nemt kan hænge dine egne billeder op ved hjælp af magnetbånd. På billedet har vi hængt to billeder med plexiglas i målene 50x70 cm. Her har vi helt specifkkt brugt magnetbånd med selvklæb 19 mm. hele vejen rundt om rammen, som passede perfekt, da rammen var 20 mm. Det er dog tilstrækkeligt med magnetbånd langs de to sider, hvorfor det vil være nok at købe 2 meter magnetbånd m. selvklæb.

 

Smarte løsninger til lille toilet

Gør-det-selv løsninger med magneter til toilettet.

Til toilettet kan du nemt få hængt alle dine pleje- og skønhedsprodukter op uden besvær. Vi har til den store grå kurv taget vores krogmagnet Ø32 mm og til den lille grå kurv anvendt krogmagnet Ø25 mm. De vil let kunne holde til mange af dine ting - hvor disse krogmagneter sagtens vil kunne bære et par kilo. Ved siden af de grå kurve har vi hængt et håndklæde op med vores krogmagnet Ø20 mm

Gør det selv hylde med krogmagneter Ø20 mm.

Nogle gange har man brug for lidt ekstra opbevaring på toilettet, så vi lavede også en hylde dertil. Her benyttede vi kraftigt snor og 4 x krogmagneter i Ø20 mm. Her kan du med fordel bruge en træplade eller metal afhængig af hvad der passer til din indretning. 

Brug for mere hjælp til din bolig?

Så er du mere end velkommen til at kontakte os alle hverdage mellem 9-16 på vores telefon, mail eller chat. Vi lever for at dele ud af vores viden og ønsker at hjælpe dig med dit gør-det-selv projekt derhjemme. Det skal nemlig være let at bruge magneter og undgå at bore huller i dine vægge.