DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Magnetark

Vi sælger magnetfolie som bånd eller i ark. Her i denne kategori har vi samlet alle vores ark, helt ned fra str. A4 og op til over 1 meter lange magnetark af kraftig magnetfolie af høj kvalitet. Vores magnetark ligger i den høje ende af bæreevne for magnetfolie (ca. 80 g. pr. cm2) og har en høj fleksibilitet, så de kan sidde på buede flader. De kan alle klippes i med en saks eller skæres med en hobbykniv. 


Et magnetisk ark er lavet af magnetfolie, og vi har en af markedets bedste kvaliteter her hos Magnetz. Vi har samlet alle vores størrelser og farver her. Lad os endelig høre fra dig, hvis vi kan være behjælpelige med vejledning til valg af magnetark.

Kan jeg skrive på magnetark?

Der er rigtig mange, som søger en skrivetavle, og til det ville magnetark være en fantastisk mulighed, da du f.eks. kan sætte den på køleskabet, eller du kan bruge den til kursusbrug, hvor du har brug for, at magnetarket skal kunne rykkes rundt på tavlen. 

Du skal bare være opmærksom på, at mørk skrift efterlader små skygger. Vi har testet de magnetiske ark sammen med en kursusvirksomhed - det kan du læse meget mere om i vores FAQ om magnetark som skrivetavle, hvor vi har beskrevet casen og taget fotos.