Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Skal vi hjælpe jer med LEAN?

Skal vi hjælpe jer med LEAN?

Hvis man skal have det meste ud af hverdagen, er det godt med struktur og standardisering. Her kan det være effektivt med LEAN.

Hvad er LEAN?

LEAN er en forretningsfilosofi, der i sin tid blev udviklet til Toyota for kontinuerlig optimering af produktionsprocessen. Siden har mange både offentlige og private virksomheder taget effektiviseringskulturen til sig, og LEAN implementeres for at forenkle og effektivisere de faste processer i hverdagen. Det er en måde at få standardiserede, målbare, attraktive, realistiske og tidsbaserede resultater ud af arbejdsgangene med deraf følgende markante ændringer på bundlinjen og i kvaliteten.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi samarbejder med en del offentlige virksomheder, herunder hospitaler, omkring optimering af deres faste processer (rutine-optimering). De bruger vores magnetlommer og magnetkassetter til at holde orden på skemaer og infosedler til personalet. Derudover bruger de røde, gule og grønne magneter til at kategorisere opgaver; hvor de er i processen (grøn = færdigbehandlet). Og så bruger de magnetbånd til opdeling af tavler i f.eks. ugedage, afdelinger og medarbejdere. Endvidere bruger de magnetlommer til fotos af de ansatte, så borgerne/patienterne nemt kan se, hvem de kan henvende sig til.

Fjern tidsrøvere i det daglige

Ved at bruge magneter, sparer man tid, da de kan rykkes rundt let, og papirer og fotos kan udskiftes fra magnetlommerne på et øjeblik. Derudover sparer man både på miljøet og økonomien i forhold til at laminere, da magneter ikke skal smides ud men tværtimod kan genbruges i mange år. De er optimale til LEANtavlerne og som led i bl.a. 5S, TPM, Andon og PCDA.

I samarbejde med vores kunder har vi lavet nogle pakker med de mest anvendte LEAN magneter til en rigtig god pris:

Relaterede produkter - Skal vi hjælpe jer med LEAN?

I tvivl? Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med gode råd om LEAN? Kontakt os endelig med spørgsmål omkring jeres behov. Og har I en større opgave, så samarbejder vi med nogle virksomheder, der lever af at lave LEAN-løsninger til store og mellemstore virksomheder.