Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Løbemagneter

Løbemagneter

Brug løbemagneter i stedet for sikkerhedsnåle, når du skal sætte dit startnummer fast på blusen eller trøjen, så du ikke skal lave huller i dit lækre løbetøj. Vi anbefaler gummimagneterne fra sættet "løbemagneter", da de hverken ruster eller glider af i regnvejr - som mange andre sportsmagneter ellers gør. Der findes desværre også en del sportsmagneter, som gør mere ud af designet end funktionaliteten. Vi har det lige omvendt: vi vil hellere have, at det virker og ser pænt ud end at det måske virker men ser fantastisk ud. Men hvis de skal have en bestemt farve, kan vi også klare en levering af stærke magneter med en plastikskal på i forskellige farver.

Og som om det ikke er en fed løsning nok i sig selv, så kan du bruge magneterne efterfølgende til super mange forskellige ting på kontoret, værkstedet eller derhjemme. Vi kommer gerne med et par gode idéer til at forlænge dine løbemagneters levetid. Det er nemlig en af de fede ting ved magneter: de kan bruges igen og igen, igennem mere end 80 år.

 

Relaterede produkter - Løbemagneter

Vi har testet de små, sorte gummimagneter til flere af de større løb så som DHL, Femina og RoyalRun, og vores kunder har været vildt glade for dem lige fra start. Nogle enkelte har skullet løbe i kostumer, hvor det har krævet lidt mere styrke, og her er de bare gået op i størrelsen af gummimagnet. Men det er kun i sjældne tilfælde, at det er nødvendigt, da det er meget kraftige magneter.

Hvis du søger mange magneter til et firmaevent eller lignende, hvor du ønsker logo på magneterne, så kontakt os endelig, da vi også har printere til den slags. Og vi sammensætter naturligvis gerne et tilbud til dig, hvis du skal bruge flere, end du kan finde mængderabatter til.

Og ja, den er god nok - vi tester selv vores magneter. Det er også derfor, du ser Mia på vores varekort i fuld firspring. For vi sælger aldrig noget, vi ikke selv tror på, og som vi ikke selv ved virker. Så det er din sikkerhed for altid at få gennemtestede kvalitetsprodukter, når du køber dine magneter her hos Magnetz.dk. Og så har vi også lang returret som en sikkerhed for, at du skal være tilfreds med dit køb med mulighed for at teste magneterne (og vores påstand om, at det er stærke magneter).