Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetskilte til container

Magnetskilte til container

Du kan nemt bruge vores magnetlommer på din magnetiske container. Her kan du f.eks. lave dine egne skilte eller hænge informationer op. Magnetlommerne kan sagtens tåle at sidde udendørs på din container og falder altså ikke ned, selvom det blæser. Vi vil her vise dig nogle af de forskellige magnetskilte, som du kan anvende på din container. Det smarte ved magnetlommerne er, at du kan udskifte sedlen med en ny, og dermed bruge den samme magnetlomme til mange forskellige formål. Det er meget billigere end at skulle købe et nyt magnetskilt - så det kan godt betale sig at lave dem selv. 

Lav selv de kendte magnetskilte til din container

Der findes et stort udvalg af klassiske skilte til container såsom "parkering forbudt foran containeren" og "privat container". Disse kan du lave i din egen stil og sætte i en magnetlomme. Vi har selv være i gang med at lave skiltet: "privat container - overvåget", som du kan se på billedet:

Brug magnetlommer som skilte til din private container

Vi har brugt vores magnetlomme i 21x10 cm. med quickload, som gør det endnu nemmere at sætte et nyt skilt i, hvis der er brug for det på et tidspunkt.

Magnetskilte til affaldssortering

Du kan lave dit eget magnetskilt, som fortæller, hvilket affald der skal sorteres. 

Rigtig mange steder er der enten et klistermærke eller et stort klassisk skilt. Særligt genbrugspladser, hvor der bruges magnetiske container, er et magnetskilt en smartere løsning. På billedet kan du se, hvordan et skilt med nummer og informationer om sortering af pap vil se ud:

Smart magnetskilt til at vise affaldsortering af pap

Her har vi brugt den populære A4 magnetlomme med quickload, selvom billedet godt kan snyde lidt og ligne en almindelig A4 magnetlomme. 
Ønsker du, at skiltet skal være større, kan du få vores magnetlommer helt op til A3. Det passer godt, hvis det magnetiske skilt skal bruges på store container, og det skal være tydeligt, hvilket affald der skal i de forskellige containere.

Relaterede produkter - Magnetskilte til container