DAG-TIL-DAG LEVERING V. BESTILLING INDEN KL. 15:00 PÅ HVERDAGE

Afgrænsning til robotstøvsuger

Vi får mange henvendelser omkring afgrænsning af områder for robotstøvsugere. Der kan være flere grunde til, at man vil afgrænse et område, og hvis man ikke har en kant, der kan stoppe den automatiske støvsuger, skal man jo være lidt kreativ. 

Vi har læst på forskellige blogs, at man kan afgrænse med magnetbånd, så det har vi naturligvis testet. 

Test af magnetbånd og robotstøvsuger

Vi lagde et langt stykke magnetbånd (sort) ud på gulvet og satte os og kiggede på, imens støvsugeren var i gang med at lave det hårde arbejde. Desværre viste det sig, at vi ikke kunne lykkes med at afgrænse et område på den måde: robotstøvsugeren kørte bare ind over magnetbåndet. 

Men vi gav ikke op så let. Vi fik et par kunder til at teste det hjemme hos dem - det kunne jo være, at det havde noget med farven, bredden eller noget helt tredje at gøre. Men uanset hvad vi har prøvet, er resultatet blevet det samme: støvsugeren kører fint henover magnetbåndet. 

Hvordan afgrænser man så?

Hvis du har en god idé med magneter, som vi skal teste af for dig, eller hvis du selv har mod på at teste, så tag fat i vores kundeservice. Vi ved meget om magneter men ikke alt. Så vi er altid friske på et nyt testprojekt, hvis du er frisk på en hjælpende hånd eller kan give os nok info til at kunne udføre testen for dig.