Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Sportsmagneter til basketball

Sportsmagneter til basketball

Gør taktikmøderne kortere og smartere

Det er - og har altid været - kedeligt at gennemgå taktik før en basketball kamp. Man vil egentlig helst ud på banen og lave lay-ups, screene modstanderne og brilliere med en trepoints-scoring. Man sidder og kigger på tavlen, der efterhånden er smurt grundigt ind i grøn tusch, og ingen er helt klar over, hvor de utallige streger hører til. Heller ikke træneren selv. 

Forestil dig, at fremtidige taktikmøder kunne blive både kortere og lettere at forstå for alle parter... Det kan de blive med vores sportsmagneter. Med sportsmagneterne bliver det lettere for træneren at orientere holdet, og lettere for holdet at forstå hvad træneren formidler.

Magneterne er udformet med retning

Sportsmagneterne kommer med numrene 1-11, og så følger der endda en boldmagnet med (kan udskiftes med en basketball magnet - bare skriv det under bemærkninger til din ordre). Magneterne er desuden formet som trekanter, hvilket gør det muligt at vise hvilken vej, magneterne peger - hvilket symboliserer spillernes retning.

Med denne lette og sjove løsning kommer du meget hurtigere ud på banen, så du kan nå alle de lay-ups du vil, og forberede dig endnu bedre til at hive sejren hjem.

 

Udvalg af magneter og tavler: 

Relaterede produkter - Sportsmagneter til basketball

Til basketball træneren

Den sjoveste del af trænerjobbet er ikke taktikmøder. Det er ikke en fed rolle at have at skulle stå foran et hold og prøve at formidle taktik til et hold af energiske spillere, som hellere vil ud og lave lay-ups og få bolden i kurven og imponere alle med en swish eller to fra high- eller lowpost. Det er meget federe at spille end at skulle se på en tuschprik gøre det ud for spillerne på en tavle, der efterhånden er fedtet og uklar efter de alt for mange udtværinger.

Tænk, hvis taktikmøder fremtidigt kan blive kortere, sjovere og mere overskuelige - lyder det ikke skønt?

Brug magneter til basketball taktik

Vores sportsmagneter er stærke men stadig nemme at flytte rundt på. Det betyder, at du sagtens kan tabe din taktiktavle, uden magneterne falder af. Og rammer albuen tavlen, rykker magneterne sig bare lidt; men stadig uden at falde af taktiktavlen. 

Med vores sportsmagneter har det aldrig været lettere at kunne formidle og vise taktik så både spillerene og træneren for mest muligt udbytte af taktikmøderne.