Bestil inden kl. 14 på hverdage for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Souvenir magneter

Souvenir magneter

Er du tosset med at slæbe souvenir magneter med hjem fra dine ferier? Så kommer her en guide til, hvad du skal se efter, før du køber løs af nye magneter til køleskabet.

Souvenirmagneter - hvad er det?

Man ser dem på alle turist-destinationer og attraktioner: de tunge magneter, som kun lige kan holde sig selv hængende på køleskabet, men så må du heller ikke smække med køleskabsdøren eller åbne vinduet, for så ryger de ned. De er ofte lavet med en ferritmagnet, der er så tung i sig selv, at den kæmper med at holde både sin egen vægt og vægten fra den figur, der sidder ovenpå magneten. 

Findes der gode souvenirmagneter?

Ja, der findes faktisk gode (stærke) souvenirmagneter. For der er forskel på, hvilken magnet man sætter på ryggen af figurerne. Og det har producenterne af souvenir magneter endelig fået øjnene op for. Du skal formentlig betale lidt ekstra for at få en af de gode magneter, men det er det hele værd, hvis du vil have, at den rent faktisk skal kunne sidde fast på køleskabet eller magnettavle.

Her er de tre magnettyper

I prioriteret rækkefølge skal vi anbefale dig at gå efter følgende: 

  1. Powermagnet
  2. Magnetfolie
  3. Ferritmagnet

Her ser du, hvordan de tre magnettyper ser ud, så du ved, hvad du skal gå efter på dine ferier, som du gerne vil have souvenirmagneter med hjem fra:

Hos Magnetz.dk har vi en række løsninger til at skabe de bedste souvenirmagneter

Powermagneten (foto nr. 1 - sølvmagneten) kan som regel både figuren oppe og et stykke papir eller to på køleskabet. Og du behøver ikke holde på denne type magneter, når du lukker køleskabsdøren.

Magnetfolien (foto nr. 1 - den sorte flade) er også en rimelig fin magnet, da der er en stor flade, som kan hæfte fast på køleskabet. Du skal dog ikke forvente, at du kan hænge mere end 1 stykke papir fast med dem på køleskabet. 

Ferritmagneten (foto nr. 2 - også kaldet hobbymagneter) har den ulempe, at den i sig selv er tung. Og når den samtidig skal holde sin egen vægt og en figur hængende, så kæmper den. Det er denne type souvenirmagnet, der er mest gængs. Den er nemlig billig at producere. Så du skal være glad, hvis den bliver siddende på køleskabet. Men forvent ikke at den kan holde papirer hængende. Og smæk heller ikke med køleskabsdøren, hvis du vil beholde souvenirmagneterne i ét stykke. 

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til souvenirmagneterne, som vi ikke har besvaret godt nok ovenfor. Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage mellem 9 og 16. 

Relaterede produkter - Souvenir magneter