Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetbånd & ark som skrivetavle

Magnetbånd & ark som skrivetavle

Brug hvid magnetfolie som billigt whiteboard

Man kan ikke bare lige tage et whiteboard med under armen eller i tasken, når man skal til møde, så et godt alternativ kan være magnetfolie, som man kan skrive og tegne på. Og selv om man hænger det op på et whiteboard, så kan man tage det med sig videre til næste møde, eller man kan rykke det rundt på whiteboardtavlen, hvis man skal illustrere noget i bevægelse - f.eks. en virksomhedsrokade eller mulige scenarier. 

Skal skriften være permanent, skal du bruge en permanent marker. 

Hvis skriften skal kunne fjernes igen, skal du bruge whiteboard markers, som kan viskes af med en alm. tavlevisker eller sprit efterfølgende. Du kan også bruge blyant eller kuglepen.

Vigtigt viden om hvid magnetfolie

Det er vigtigt at pointere, at vores hvide magnetbånd og magnetark er lavet med en magnetfolie; ikke en whiteboard-overflade. Derfor kan mørk skrift efterlade skygger på folien, når man tørrer skriften af igen. Men aldrig så meget, at du ikke kan skrive igen ovenpå. Det ser dog lidt nusset ud, hvis man kigger tæt på magnetfolien. 

Det er derfor en god idé, at du tester på et hjørne af magnetfolien, hvordan det reagerer med de markers, blyanter eller kuglepenne, som du har tænkt dig at bruge, hvis det er meningen, at du skal kunne viske skriften af igen. For der er stor forskel på kvaliteten af især whiteboard markers og kuglepenne. Dertil kommer luftfugtigheden i kontoret, hvor det skal bruges, og hvor lang tid skriften får lov at blive siddende på magnetfolien. 

Men uanset hvad, så er det stadig en meget billigere løsning end whiteboardtavler.

En af vores kunder har været flink at sende et billede, hvor man kan se, at der er skygger på magnetfolien, efter at skriften er visket af med tavlevisker: 

Brug hvid magnetfolie som billigere løsning til whiteboardtavler.

Kan vi hjælpe dig?

Spørg endelig, hvis du er i tvivl om noget. Vores kundeservice sidder klar på mailen og telefonen indtil kl. 16:00 på alle hverdage (og nogle gange også i de sene aftentimer på mailen).

 

Relaterede produkter - Magnetbånd & ark som skrivetavle