BESTILLINGER INDEN KL. 14 PÅ HVERDAGE SENDES SAMME DAG

Om Magnetz

Om os

Velkommen til Magnetz (udtales som engelske "magnets"). Magneter er vores styrke, og vi har valgt at specialisere os i online salg af meget kraftige magneter og magnetlommer til bl.a. LEAN-tavler i markedets bedste kvalitet. Vi har ingen fysisk butik, men giv os et kald eller send os en mail: vi gør meget ud af vores kundeservice.

Du kan trygt handle hos os - vi har solgt magneter online til private, virksomheder og institutioner siden 2007. Vi er især kendt for vores kundeservice og for at sælge nogle af de bedste og kraftigste magnetiske fotolommer. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset hvad du køber hos os. Vi har som sagt solgt magneter siden 2007, og grundet øget efterspørgsel valgte vi i 2010 at lave en niche webshop kun med køleskabsmagneter, neodymmagneter, magnetiske fotolommer og magnetmaling. Vores magnetlommer er dansk produceret, og vores neodym magneter er fra Kina. Vi har strenge kvalitetskrav til vores leverandører, så du som kunde altid ved, at det, du bestiller hos os, er i bedste kvalitet. Og skulle du ønske at fortryde et køb eller bytte til noget andet, gør vi det med et smil; uanset om du handler som privatkunde eller erhvervskunde.

Hvis du leder efter kraftige magneter og magneter til magnetiske glastavler, bør du kigge lidt nærmere på vores powermagneter af neodymium. Med bæreevner på op til 55 kg. bliver selv de tykkeste mad-foldere eller kompendier hængende. Og de er bestemt ikke legetøj, selv om man let fristes til at eksperimentere med de kraftige magneter. Du kan se magneternes bæreevne på varelister og varekort her i shoppen.

Vores populære magnetlommer holder til at blive brugt dagligt, og mange firmaer og daginstitutioner bruger dem, fordi de holder til lidt af hvert og let kan gøres rene med en opvredet klud. Lommerne er også et genialt redskab til børn med særlige behov og til autister (brug dem f.eks. til piktogrammer). Vi har lang erfaring med de magnetiske fotolommer og kan guide dig til valget af den rette størrelse og udformning. Vi står klar til at betjene dig pr. e-mail og telefon 71993612.

Mange hilsner
Mia Franck Nersting
(ejer af Magnetz og Magnordic ApS)