DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Om Magnetz

Om os

Velkommen til Magnetz (udtales som engelske "magnets"). Magneter er vores styrke, og vi har valgt at specialisere os i online salg af meget kraftige magneter og magnetlommer til bl.a. LEAN-tavler i markedets bedste kvalitet. Vi har ingen fysisk butik, men giv os et kald eller send os en mail: vi gør meget ud af vores kundeservice. Se medarbejderfotos her>

Du kan trygt handle hos os - vi har solgt magneter online til private, virksomheder og institutioner siden 2007. Vi er især kendt for vores kundeservice og for at sælge nogle af de bedste og kraftigste magnetiske fotolommer. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset hvad du køber hos os. Vi har som sagt solgt magneter siden 2007, og grundet øget efterspørgsel valgte vi i 2010 at lave en niche webshop kun med køleskabsmagneter, neodymmagneter, magnetiske fotolommer og magnetmaling. Vores magnetlommer er dansk produceret, og vores neodym magneter er fra Kina. Vi har strenge kvalitetskrav til vores leverandører, så du som kunde altid ved, at det, du bestiller hos os, er i bedste kvalitet. Og skulle du ønske at fortryde et køb eller bytte til noget andet, gør vi det med et smil; uanset om du handler som privatkunde eller erhvervskunde.

Hvis du leder efter kraftige magneter og magneter til magnetiske glastavler, bør du kigge lidt nærmere på vores powermagneter af neodymium. Med bæreevner på op til 55 kg. bliver selv de tykkeste mad-foldere eller kompendier hængende. Og de er bestemt ikke legetøj, selv om man let fristes til at eksperimentere med de kraftige magneter. Du kan se magneternes bæreevne på varelister og varekort her i shoppen.

Vores populære magnetlommer holder til at blive brugt dagligt, og mange firmaer og daginstitutioner bruger dem, fordi de holder til lidt af hvert og let kan gøres rene med en opvredet klud. Lommerne er også et genialt redskab til børn med særlige behov og til autister (brug dem f.eks. til piktogrammer). Vi har lang erfaring med de magnetiske fotolommer og kan guide dig til valget af den rette størrelse og udformning. Vi står klar til at betjene dig pr. e-mail og telefon 71993612.

Mange hilsner
Mia Franck Nersting
(ejer af Magnetz og Magnordic ApS)

 

Sådan ser vi ud>

Mia Nersting, Direktør & administration

Mia Nersting, direktør og administration i Magnetz

Du finder mig i alle kroge af virksomheden. Jeg elsker alt omkring at være e-købmand, så jeg bruger det meste af min tid på SEO, produkttekster og finde på nye magnetløsninger. Jeg er - ligesom mine ansatte - ikke for fin til noget, så selv om jeg primært tager mig af administration og de tunge ting ved at drive en forretning, så møder du mig også i kundeservice, og jeg er også i pakkeriet på alle travle dage. Jeg har solgt magneter siden 2007.

Christina V. Christensen, Kundeservice & administration

Christina V. Christensen, kundeservice og administration hos Magnetz

Jeg er vild med at sørge for "den gode kundeoplevelse", så min primære rolle er at svare på mails og telefoner i vores kundeservice. Jeg er også med til produktudvikling. Og så sørger jeg for at assistere Mia, når der er behov for hjælp i administrationen. Jeg har været i firmaet siden 2017.

Jeppe Friedrichsen, Studentermedhjælper

Jeppe Friedrichsen, Studentermedhjælper hos Magnetz

Jeg har egentlig ikke nogle faste opgaver, andet end jeg skal sørge for at være med, dér hvor der er mest travlt. Så jeg laver alt fra optimering af lager og pakning af varer til hjælp med udvikling af produkter og lettere kodning i webshoppen. Man kan sige, at jeg har en finger med i meget af det, som skal sikre, at alt kører som smurt i det daglige - sådan så du ikke opdager, at jeg har lavet noget, fordi alting er optimeret. Jeg har været i firmaet siden 2015.

 

Louise Kristiansen, SoMe manager

Jeg elsker at fordybe mig i tekster og har en forkærlighed for de sociale medier - og så er det sjovt at arbejde med noget så anderledes som magneter. Der er altid noget nyt og smart, som skal undersøges og udvikles. Så jeg bruger det meste af dagene på at udarbejde løsninger til en smartere hverdag med magneter, som jeg får tips til fra vores kunder. Og så skriver jeg om det i vores nyhedsbreve, på Facebook og i vores FAQ, så vi kan dele al vores magnetviden med alle, som er nysgerrige på magneter. 

 

Lisette Maj, Lager & kundeservice

Jeg er lageransvarlig hos Magnetz og har mange års erfaring med lagerarbejde. Det er ofte mig, som pakker dagens ordrer, og så sørger jeg for, at alt er optimeret, så du kan få dine varer dag-til-dag. Min store passion er lagerstyring og status, så den del tager jeg mig også af i det daglige. Jeg hjælper også til andre steder i virksomheden, når der er spidsbelastninger eller ferie, så du vil også kunne opleve at tale i telefon med mig eller møde mig, når du henter pakker. Jeg har været i firmaet siden 2018.