DAG-TIL-DAG LEVERING VED BESTILLING INDEN KL. 14:00 PÅ HVERDAGE

Om Magnetz

Om os

Velkommen til Magnetz (udtales som engelske "magnets"). Magneter er vores styrke, og vi har valgt at specialisere os i online salg af meget kraftige magneter og magnetlommer til bl.a. LEAN-tavler i markedets bedste kvalitet. Vi har ingen fysisk butik, men giv os et kald eller send os en mail: vi gør meget ud af vores kundeservice.

Du kan trygt handle hos os - vi har solgt magneter online til private, virksomheder og institutioner siden 2007. Vi er især kendt for vores kundeservice og for at sælge nogle af de bedste og kraftigste magnetiske fotolommer. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset hvad du køber hos os. Vi har som sagt solgt magneter siden 2007, og grundet øget efterspørgsel valgte vi i 2010 at lave en niche webshop kun med køleskabsmagneter, neodymmagneter, magnetiske fotolommer og magnetmaling. Vores magnetlommer er dansk produceret, og vores neodym magneter er fra Kina. Vi har strenge kvalitetskrav til vores leverandører, så du som kunde altid ved, at det, du bestiller hos os, er i bedste kvalitet. Og skulle du ønske at fortryde et køb eller bytte til noget andet, gør vi det med et smil; uanset om du handler som privatkunde eller erhvervskunde.

Hvis du leder efter kraftige magneter og magneter til magnetiske glastavler, bør du kigge lidt nærmere på vores powermagneter af neodymium. Med bæreevner på op til 55 kg. bliver selv de tykkeste mad-foldere eller kompendier hængende. Og de er bestemt ikke legetøj, selv om man let fristes til at eksperimentere med de kraftige magneter. Du kan se magneternes bæreevne på varelister og varekort her i shoppen.

Vores populære magnetlommer holder til at blive brugt dagligt, og mange firmaer og daginstitutioner bruger dem, fordi de holder til lidt af hvert og let kan gøres rene med en opvredet klud. Lommerne er også et genialt redskab til børn med særlige behov og til autister (brug dem f.eks. til piktogrammer). Vi har lang erfaring med de magnetiske fotolommer og kan guide dig til valget af den rette størrelse og udformning. Vi står klar til at betjene dig pr. e-mail og telefon 71993612.

Mange hilsner
Mia Franck Nersting
(ejer af Magnetz og Magnordic ApS)

 

Sådan ser vi ud

Mia Nersting, Direktør & administration

Du finder mig i alle kroge af virksomheden. Jeg elsker alt omkring at være e-købmand, så jeg bruger det meste af min tid på SEO, produkttekster og finde på nye magnetløsninger. Jeg er - ligesom mine ansatte - ikke for fin til noget, så selv om jeg primært tager mig af administration og de tunge ting ved at drive en forretning, så møder du mig også i kundeservice, og jeg er også i pakkeriet på alle travle dage. Jeg har solgt magneter siden 2007.

Piotr Haren, Kundechef & administration

Vi har ikke så skarpt opdelte roller i Magnetz.dk, for det gælder om at kunne hjælpe til alle steder, hvor det er påkrævet. Men jeg bruger det meste af min tid på at sørge for, at vores kundeservice kører optimalt og på at fordele arbejde mellem medarbejderne. Min store passion er fodbold, så jeg udvikler især magnetløsninger til sportsverdenen. Men du møder mig også i kundeservice og pakkeriet. Jeg har været i firmaet siden 2014.

Christina V. Christensen, Kundeservice & administration

Jeg er vild med at sørge for "den gode kundeoplevelse", så min primære rolle er at svare på mails og telefoner i vores kundeservice. Jeg er også med til produktudvikling, og jeg skriver mange af vores nyhedsbreve. Og så sørger jeg for at assistere Mia og Piotr, når der er behov for hjælp i administrationen. Magneter er stadig nyt for mig, men jeg vil gøre alt for at hjælpe dig med dit magnet-behov. Jeg har været i firmaet siden 2017.

Jeppe Friedrichsen, Studentermedhjælper

Jeg har egentlig ikke nogle faste opgaver, andet end jeg skal sørge for at være med, dér hvor der er mest travlt. Så jeg laver alt fra optimering af lager og pakning af varer til hjælp med udvikling af produkter og lettere kodning i webshoppen. Man kan sige, at jeg har en finger med i meget af det, som skal sikre, at alt kører som smurt i det daglige - sådan så du ikke opdager, at jeg har lavet noget, fordi alting er optimeret. Jeg har været i firmaet siden 2015.