Bestil inden kl. 15:00 på hverdage - så sender vi samme dag
(nu også samme-aften levering m. Burd Delivery)

Magneter til NAGA glastavle

Meget stærke magneter til NAGA tavler

En magnetisk glastavle er virkelig pæn at have hængende i hjemmet eller på kontoret, når det ikke lige passer ind med et whiteboard. Glastavlen giver et meget mere moderne udtryk. Men desværre kommer mange hjem med en glastavle, uden at de har fået ordentlig rådgivning omkring magneter til tavlen, og det er super ærgeligt, for mange bliver skuffet, da de magneter, der medfølger, ikke er særligt stærke. De kan måske lige holde et enkelt papir oppe. 

Fordelen ved NAGA tavlerne er, at de fleste har råd til dem. Men de er ikke særligt kraftige, så hvis du skal bruge glastavlen til magneter, så skal du overveje at købe nogle andre magneter end dem, du får med i pakken. Det er nemlig ikke selve glasset, der er magnetisk; det er stålpladen bag glasset. Så det kræver en virkelig kraftig magnet af høj kvalitet, hvis du skal blive bedste venner med din NAGA magnettavle. 

Se os skille glastavler ad her

Den bedste måde at vise på, hvorfor tavler er forskellige, det er på en video. Så her kan du se Mia skille 2 glastavler ad, så du kan se forskellen på høj og lav kvalitet. 

Skal man holde sig væk fra NAGA tavler?

Det korte svar er nej! Glastavlerne er som sagt prisbillige, så flere har råd til en glastavle fra NAGA. Man skal bare være klar over, at det koster mere i magneter, fordi de skal være stærkere end til en høj-kvalitets glastavle. Så hvis du ikke skal bruge så mange magneter, kan det godt svare sig med en lavpris-tavle. Men hvis du primært skal bruge den til magneter og mindre som skrivetavle, så kan det godt betale sig at købe f.eks. et Chatboard.

Det er vigtigt for os fortælle i denne sammenhæng, at vi ikke har en andel i hverken NAGA eller Chatboards, og at vi sælger magneter til alle slags glastavler (vi sælger ikke tavlerne selv). Så dette er blot en objektiv vurdering set ud fra et magnetisk synspunkt, og vi vil altid gerne hjælpe dig med at nå i mål med din plan for din magnetiske glastavle, uanset hvilken slags du har købt. 

Se vores bestsellers her - og læs mere nedenform, hvis du vil vide mere. 

 

Magnetberegner til glastavler

Beregn dit styrkebehov her:

Sådan bruger du magnetberegneren:
Mål tykkelsen på glaspladen og skriv målet i mm. i første rubrik. Skriv derefter antal papirer, du ønsker at hænge op på tavlen, og tryk BEREGN. Så beregnes dit styrkebehov, og derefter kan du vælge den ideelle magnet til din glastavle her: https://www.magnetz.dk/alle-powermagneter

Det er en udbredt misforståelse, at det er selve glasset i glastavler, der er magnetisk. Det er ikke glasset men derimod den magnetiske stålplade bag glasset, der er magnetisk, så hvis der ikke er brugt ren stål (af høj kvalitet), eller hvis der bruges en tyk glasplade til at lave magnettavlen med, så har man brug for nogle virkelig stærke magneter for at kunne bruge tavlens magnetisme - magnetfeltet skal jo fanges gennem glasset. 

Næste udfordring er så, når man køber en billig magnetisk glastavle, at man skal bruge super kraftige magneter. Men da magnetfeltet gennem glasset ikke er særligt stærkt, vil man opleve, at magneterne tiltrækkes hinanden, fordi deres tiltrækningskraft over for hinanden er 100 gange større end over for stålpladen gennem glasset. 

Derfor: husk at have mellemrum på tavlen mellem magneterne - min. 10 cm. men gerne mere hvis muligt. I modsat fald vil du hurtigt ende op med én stor klump supermagneter, der ikke er til at skille ad igen. Og i værste fald sker det med så høj fart, at magneterne splintres. 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere vejledning, når du skal købe supermagneter til din NAGA glastavle. 

Vi siger ikke, at du har gjort et dårligt køb. Du har bare brug for vejledning til at komme i gang med at bruge den fuldt ud. Så lad os hjælpe dig med at finde nogle stærke magneter til din glasttavle.