Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magneter til indbygnings WC

Magneter til indbygnings WC

Vi blev kontaktet af en af vores kunder i december måned. Han ville gerne lave en magnetisk løsning til en plade, der skal dække for "indmaden" til hans væghængte toilet. 

Jeg kom med nogle forskellige forslag til løsninger med magneter og magnetbånd, og en beregning viste, at magnetbånd var stærkt nok til opgaven. Så jeg sendte 1 meter magnetbånd med selvklæb til kunden, og i dag sendte han så billeder af projektet, som blev rigtig flot: 

Resultat af magnetbånd på plade, som dækker for hul i væggen til væghængt toilet.

Brug magnetbånd med selvklæb på begge sider på pladen for det bedste resultat.

Brug magnetbånd med selvklæb på væggen på begge sider af hullet.

Kontakt os gerne, hvis vi skal hjælpe dig med at beregne styrkebehov til dit indbyggede wc eller andre spændende projekter. Så laver vi beregningerne ud fra vægten og størrelsen på det, der skal hænges op. Og så får du nogle forslag til magneter til netop dit projekt. 

Vi sidder klar på e-mail og telefonen inden for åbningstiden på alle hverdage. Og nogle gange kommer vi også til at svare i de sene aftentimer, fordi vi bliver hængende på kontoret længere i travle perioder. Uanset hvornår du skriver, så gør vi vores bedste for at svare dig hurtigt, så du kan komme i gang med dit magnetprojekt.

Mange hilsner
Magnet-Mia 

Relaterede produkter - Magneter til indbygnings WC