BESTILLINGER INDEN KL. 14 PÅ HVERDAGE SENDES SAMME DAG

Fragt

Gratis fragt v/køb over kr. 800,00

Når du bestiller magneter hos os til en dansk adresse, giver vi dig fri fragt med Postdanmark på din bestilling over kr. 800,00.

Da vi ved, at hurtig levering og billig fragt er noget, vores kunder går meget op i, har vi valgt at samarbejde med Postdanmark (Postnord) og DHL. Du får flere forskellige muligheder for levering, når du handler hos os, så du selv kan vælge den pris og det leveringsinterval, der passer dig bedst.

(Skal du vide noget om retur? Se mere HER).

OBS! Postdanmark oplyser, at der i sommeren 2017 er en leveringstid på alm. brevpost på op til 8 dage. Derfor anbefaler vi dig, at du bestiller med pakkepost, hvis du skal bruge dine magneter hurtigt.

______

Handler du for under kr. 800,00, betaler du et mindre forsendelsesgebyr (vi tjener ikke på fragten). Vores priser er steget i 2017 pga. almindelige prisstigninger samt tillæg af moms efter de nye momsregler på pakkepost: 

Postdanmark erhverv kr. 45,00

Få leveret pakken direkte til virksomheden. Pakken sendes forsikret, og du modtager track&trace nummer på din forsendelse.

Postdanmark selvhenter kr. 39,00

Få leveret dine varer til nærmeste Døgnboks, posthus eller udleveringssted og hent pakken, når det passer dig. Pakken sendes forsikret, og du modtager track&trace nummer på din forsendelse. Det er en smart løsning, hvis du ikke er hjemme i dagtimerne.

Postdanmark privat m/omdeling kr. 59,00

Få leveret dine varer direkte til døren på din privatadresse med Postdanmark. Pakken sendes forsikret, og du modtager track&trace nummer på din forsendelse.

DHL (domestic) kr. 85,00

Mange virksomheder foretrækker levering med DHL pakkepost. Det kan vi også tilbyde. Dog gælder gratis fragt ikke ved DHL-levering. Du modtager et trackingnummer til din pakke direkte fra DHL.

Maxibrev (frimærker) fra kr. 15,00

Hvis det ikke behøver at gå så stærkt, kan du vælge at få dine varer sendt som maxibrev med B-post. Alt efter hvor du bor i landet, så tager det op til 10 dage for B-post, men som regel kan du regne med 3-8 dage. Vi anbefaler, at du i stedet overvejer "selvhenter" løsningen med levering til nærmeste posthus eller udleveringssted. Den anden metode er hurtigere, og du modtager ikke track&trace på brevforsendelser. Såfremt du bestiller for over kr. 100,00, eller hvis du bestiller nogle meget tunge og/eller store varer, så får du ikke mulighed for at vælge maxibrev som fragtmetode.

Afhent selv i Gentofte (kr. 0,00)

Du kan også spare fragten og hente varerne selv på vores kontor i Gentofte: Grusbakken 18, 2820 Gentofte. Vi har åbent for afhentning på alle hverdage mellem kl. 9:00 og 15:30. Andre tidspunkter skal aftales særskilt. Du modtager en mail fra os, når ordren er pakket og klar til afhentning. 

______

OBS! Alle forsendelser over 0,5 kg. sendes af sted med pakkepost. Du får derfor kun valgmuligheden "maxibrev", hvis din bestilling vejer under 0,5 kg. Vægten på det bestilte bestemmer prisen, og vi har vejet alle vores produkter, så du ikke betaler for høje leveringsomkostninger i forhold til vores reelle fragtudgift.

I alle vores fragtpriser er inkluderet porto, pakning og forsvarlig emballage m.v.

Prøv f.eks. også at høre kollegaen eller en god ven, om ikke de også skal have nogle smarte fotomagneter med samtidig, så du kan spare leveringsomkostningen.

Vi glæder os til at ekspedere din ordre!