DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Fragt

Gratis fragt v/køb over kr. 800,00

Når du bestiller magneter hos os til en dansk adresse, giver vi dig fri fragt med Postdanmark på din bestilling over kr. 800,00.

Da vi ved, at hurtig levering og billig fragt er noget, vores kunder går meget op i, har vi valgt at samarbejde med Postdanmark (Postnord), DAO365 og DHL. Du får flere forskellige muligheder for levering, når du handler hos os, så du selv kan vælge den pris og det leveringsinterval, der passer dig bedst.

Hurtig og billig levering af dine magneter med Postnord eller DHL

(Skal du vide noget om retur? Se mere HER).

OBS! Vi har valgt at gå væk fra brevforsendelser med Postnord, da mange breve er gået tabt i posten, og leveringstiden er op til 14 dage. Vi har derfor fået et bedre og stadig meget billigt alternativ for de mindste bestillinger (under kr. 200) med DAO365, som leverer hjem til dig alle årets dage. Dette gælder kun for de mindste pakker og kun til privatpersoner. 

______

Handler du for under kr. 800,00, betaler du et mindre forsendelsesgebyr (vi tjener ikke på fragten). Vores priser er steget i 2018 pga. almindelige prisstigninger samt tillæg af moms efter de nye momsregler på pakkepost: 

Postdanmark erhverv fra kr. 39,00

Få leveret pakken direkte til virksomheden. Pakken sendes forsikret, og du modtager track&trace nummer på din forsendelse.

Pakker under 1 kg. koster 39 kroner inkl. moms, og pakker over 1 kg. koster 49 kroner inkl. moms. 

Postdanmark pakkeshop fra kr. 39,00

Få leveret dine varer til nærmeste Døgnboks, posthus eller udleveringssted og hent pakken, når det passer dig. Pakken sendes forsikret, og du modtager track&trace nummer på din forsendelse. Det er en smart løsning, hvis du ikke er hjemme i dagtimerne.

Pakker op til 500 g. koster 39 kroner, pakker op til 1 kg koster 49 kroner, og pakker over 1 kg. koster 59 kroner.

Postdanmark privat m/omdeling kr. 65,00

Få leveret dine varer direkte til døren på din privatadresse med Postdanmark. Pakken sendes forsikret, og du modtager track&trace nummer på din forsendelse.

DHL (domestic) kr. 115,00

Mange virksomheder foretrækker levering med DHL pakkepost. Det kan vi også tilbyde. Dog gælder gratis fragt ikke ved DHL-levering. Du modtager et trackingnummer til din pakke direkte fra DHL.

DAO Mini brev (Hjemmelevering) fra kr. 27,00

Hvis du bestiller for under kr. 200,00, får du mulighed for at få sendt din bestilling hjem på adressen med DAO. Det går stærkt, og du har som regel din pakke allerede dagen efter, du har bestilt, hvis du bestiller inden kl. 14:00. Denne levering tilbydes kun til privatkunder. Såfremt du bestiller for over kr. 200,00, eller hvis du bestiller nogle meget tunge og/eller store varer, så får du ikke mulighed for at vælge DAO Mini brev som fragtmetode. Da denne forsendelsesmetode er underlagt strenge målkrav, er vi i enkelte tilfælde nødt til at ændre til forsendelse med Postnord i stedet. Det gælder for pakker, der er over 33 x 23 x 8 cm. i endeligt pakkemål. Du får besked og track & trace nummer til Postnord pakkeshop, hvis vi er nødt til at ændre forsendelsesmetoden, og det kommer ikke til at koste dig ekstra - vi betaler selv fragtforskellen.

Afhent selv i Gentofte (kr. 0,00)

Du kan også spare fragten og hente varerne selv på vores kontor i Gentofte: Grusbakken 18, 2820 Gentofte. Vi har åbent for afhentning på alle hverdage mellem kl. 9:00 og 15:30. Andre tidspunkter skal aftales særskilt. Du modtager en mail fra os, når ordren er pakket og klar til afhentning. 

______

OBS! Alle forsendelser over 0,5 kg. sendes af sted med pakkepost. Du får derfor kun valgmuligheden "maxibrev", hvis din bestilling vejer under 0,5 kg. Vægten på det bestilte bestemmer prisen, og vi har vejet alle vores produkter, så du ikke betaler for høje leveringsomkostninger i forhold til vores reelle fragtudgift.

I alle vores fragtpriser er inkluderet porto, pakning og forsvarlig emballage m.v.

Prøv f.eks. også at høre kollegaen eller en god ven, om ikke de også skal have nogle smarte fotomagneter med samtidig, så du kan spare leveringsomkostningen.

 

Forsendelse til Grønland og Færøerne

Det er også muligt at få sendt magneter til Grønland og Færøerne. Vi sender kun med forsikret pakkepost, og vi kan ikke tilbyde økonomi-fragt. Du betaler alene taksten for pakker, som vi betaler til Postnord. Udgifterne til emballage betales af os. Og pakker over 5 kg. betaler vi merudgiften for fragten, så du max. betaler for 5 kg. prisen.

Fra 0-1 kg.: kr. 280,00
Fra 1-5 kg.: kr. 370,00
Fra 5-30 kg.: kr. 370,00

 

Vi glæder os til at ekspedere din ordre!