Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside

Fragt

Vi sender altid dag-til-dag, når du bestiller på hverdage inden kl. 14:00 (gælder alle fragtmetoder), såfremt du bestiller varer, vi har på lager. Hvis der er lang leveringstid, kontakter vi dig. Men du kan se lagerstatus på varerne og i din kurv.

Gratis fragt v/køb over kr. 500,00

Når du bestiller magneter hos os, er der fri fragt med GLS på bestillinger over kr. 500,00. Gælder ikke hjemmelevering til privatadresser.

Da vi ved, at hurtig levering og billig fragt er noget, vores kunder går meget op i, har vi valgt at samarbejde med GLS og UPS. PostNord giver os de bedste priser til normal fragt, og UPS giver os den bedste service til eksprespakker. Du får flere forskellige muligheder for levering, når du handler hos os, så du selv kan vælge den pris og det leveringsinterval, der passer dig bedst.

  • GLS erhverv fra kr. 49,00
  • GLS pakkeshop fra kr. 49,00
  • GLS privat m/omdeling kr. 75,00
  • Afhent selv i Glostrup (kr. 0,00)
  • Grønland / Færøerne / Island fra kr. 400,00

OBS! Ved valg af fragt til pakkeshop accepterer du, at din pakke kan blive omdirigeret til en anden pakkeboks/udleveringssted, hvis den valgte pakkeboks er fuld. Dette er især en udfordring ved Black Friday, i december måned og ved andre spidsbelastningsperioer. Vi booker dog altid din pakke til den pakkeboks, du vælger ved bestilling. Du bliver kontaktet af fragtselskabet, såfremt pakken er nødt til at blive omdirigeret til anden pakkeboks/udleveringssted.

Handler du for under kr. 500,00, betaler du et mindre forsendelsesgebyr (vi tjener ikke på fragten). Fragtpriserne er generelt steget i 2023 og igen i 2024, men vi gør hvad vi kan for at holde priserne lave:

GLS erhverv fra kr. 49,00

Få leveret pakken direkte til virksomheden. Pakken sendes forsikret, og du modtager track&trace nummer på din forsendelse. Vi tilbyder en flad pakkepris for alle størrelser pakker.

GLS pakkeshop kr. 49,00

Få leveret dine varer til nærmeste pakkeboks eller udleveringssted og hent pakken, når det passer dig. Pakken sendes forsikret, og du modtager track&trace nummer på din forsendelse. Det er en smart løsning, hvis du ikke er hjemme i dagtimerne. Vi tilbyder en flad pakkepris for alle størrelser pakker. OBS! Denne mulighed er kun for privatkunder.

GLS privat m/omdeling kr. 75,00

Få leveret dine varer direkte til døren på din privatadresse med GLS. Pakken sendes forsikret, og du modtager track&trace nummer på din forsendelse.

Afhent selv i Glostrup (kr. 0,00)

Du kan også spare fragten og hente varerne selv på vores kontor i Glostrup. Adressen er Ejby Industrivej 28A, 2600 Glostrup. Vi har åbent for afhentning på alle hverdage mellem kl. 9:00 og 15:30. Andre tidspunkter skal aftales særskilt. Du modtager en mail fra os, når ordren er pakket og klar til afhentning. 

Eksprespakker

Vi kan tilbyde samme-dag-levering i Storkøbenhavn. UPS håndterer eksprespakker til øvrige Danmark. Kontakt os for mere information. 

Forsendelse til Grønland og Færøerne

Det er også muligt at få sendt magneter til Grønland, Færøerne og Island. Vi sender kun med forsikret post, og vi kan ikke tilbyde almindelig brevfragt. Du betaler alene taksten for pakker, som vi betaler til GLS eller UPS. Udgifterne til emballage betales af os. Pakker over 5 kg. koster fra kr. 500 i forsendelsesgebyr. Men det vil fremgå af din kurv, inden du godkender ordren.

NB! Det er muligt at kontakte os for at bestille varer, hvor du selv har booket fragten, hvis du har egen fragtaftale, som du ønsker at benytte ved bestilling hos os.

Medmindre du bestiller med express, sender vi dine varer med skib. Der kan derfor godt gå 14-30 dage ved bestilling med alm. fragt. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Priser fra kr. 400,00.

OBS! Vægten på det bestilte bestemmer prisen, og vi har vejet alle vores produkter, så du ikke betaler for høje leveringsomkostninger i forhold til vores reelle fragtudgift.

I alle vores fragtpriser er inkluderet porto, pakning og forsvarlig emballage m.v.

Prøv f.eks. også at høre kollegaen eller en god ven, om ikke de også skal have nogle smarte fotomagneter eller stærke magneter med samtidig, så du kan spare leveringsomkostningen.

______

Skal du vide noget om retur? Se mere her >>.

OBS! Vi har valgt at gå væk fra brevforsendelser til danske adresser, da mange breve er gået tabt i posten, og leveringstiden er op til 14 dage. Derfor kan du kun bestille med pakkepost til danske adresser.

Vi glæder os til at ekspedere din ordre!