Bestil inden kl. 14 på hverdage for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magneter med billeder

Magneter med billeder

Magneter med billeder kan noget særligt - de både pynter og fortæller en historie... det kan være magneter med foto fra ferien eller en særlig begivenhed. Men det kan også være et portrætfoto, som man gerne vil have hængende på køleskabet. 

Fotomagneter

Relaterede produkter - Magneter med billeder

En god gaveidé

De fleste elsker en personlig gave; det er derfor, at magneter med billeder er så populære. Og så er de nemme at lave, for du skal blot have et billede klart - printet ud på hjemmeprinteren eller hos fotohandleren - og så en magnetlomme.

Skift fotos i magneterne

Her kommer det bedste: du (eller dem, som du giver magneten til) kan skifte fotoet ud igen, når der er taget nye fotos. Ikke som med en permanent fotomagnet, hvor du er bundet til samme billede. Og bliver du træt af det, så er det svært at genbruge fotomagneten. Men det kan du altså med de magnetiske fotolommer

Brug billeder som bordkort

Skal du invitere til bryllup, konfirmation eller en anden stor fest, så kan du overveje at lave bordkort med billeder. Men for lige at give billederne lidt wauw-effekt, så kan du sætte billederne i en magnet, som gæsterne må tage med hjem. 

Brug for inspiration?

Vi lever af at give vores kunder den bedste købsoplevelse, og hvis du stadig ikke helt ved, hvad du skal vælge her fra shoppen, så er vi klar til at hjælpe dig på chatten eller på telefonen alle ugens hverdage i åbningstiden. Intet magnetspørgsmål er for stort eller for småt, så vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du søger magneter til billeder.