Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Små magneter

Små magneter

Søger du små magneter? Her finder du alle vores magneter, der er mindre end 10 mm. (1 cm.) i diameter. Men selv om magneterne er små, så skal du ikke tro, at de ikke dur til noget. For vælger du typen powermagneter, så kan magneterne bære deres egen vægt mange gange - hvilket kan ses af styrkeangivelsen på hvert varekort. Du finder mere info om de små magneter ved at trykke fotoet for den magnet, du vil vide mere om. Og her finder du også mængderabatterne, der starter allerede ved køb af 10 stk./pk.

Relaterede produkter - Små magneter

Små eller svage magneter?

Når vores kunder kontakter os om små magneter, mener de ikke altid "små" i ordets forstand men i stedet svage magneter. Så hvis du i virkeligheden mener svage magneter, skal du hoppe over til kategorien Ferritmagneter.

Er det størrelsen, du betegner som små - og ikke styrken - så er du havnet rettet sted. Og du finder alle vores mindste magneter ovenfor.

<1 cm. magneter

Vi har mange magneter op til flere cm. i størrelsen, men det kan være svært at navigere rundt i alle vores kategorier, hvis man ikke ved så meget om magnetisme og magnetvalg, og derfor kan denne kategori med vores mindste magneter under 1 cm. være et rigtig godt sted at starte. 

Hvis du søger stærke magneter på >1 cm., så kan du finde alle vores powermagneter størrelsesopdelt her

Stort udvalg og salg til alle

Vi har specialiseret os i salg af stærke magneter. Selv de mindste af vores magneter er meget stærke, hvis du vælger typen powermagneter. Og vi adskiller os fra de andre i magnetbranchen ved at lade dig bestemme, hvor mange du ønsker at købe, samt ved at du som privatperson også har mulighed for at købe. Du behøver altså ikke købe igennem din arbejdsplads for at handle hos os. Vi sælger magneter til alle (over 18 år).