Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Mobilholder med magnet

Mobilholder med magnet

Kan jeg lave min egen mobilholder med magneter?

Vi får ofte spørgsmål om, hvilke magneter der skal bruges til at lave en mobilholder med magneter. For ideen er nemlig rigtig god. Vi vil gerne hjælpe jer med magnetprojekter, men det er ikke altid, at magneter er den mest optimale løsning, når det omhandler elektronik. Det korte svar er: vi anbefaler som udgangspunkt ikke magneter til mobiltelefoner.

Hvad sker der, hvis du sætter en magnet direkte på din mobil?

Der kan være en stor chance for, at du vil beskadige elektronikken i mobiltelefonen. Om din mobiltelefon bliver ødelagt kan afhænge af bl.a.:

  • Hvor følsom din telefon er
  • Magnetens styrke
  • Hvor lang tid magneten sidder der

Hvad nu, hvis magneten sidder på coveret og ikke direkte på telefonen?

Der bliver skabt lidt afstand mellem mobiltelefonen og magneten, hvilket kan minimere skaderne, da der ikke er direkte kontakt. Her handler det selvfølgelig også om, hvor stærk magneten er og hvor følsom telefonen er. Du kan derfor sagtens opleve, at mobiltelefonen bliver påvirket og du oplever periodiske udfald.

Hvad sker der, hvis magneten sidder i holderen og metalpladerne sidder på telefonen?

Mobiltelefonen bliver stadigvæk udsat for magnetisme, når du sætter den fast i bilen, hvor magneten sidder. Men denne metode vil være den løsning, som påvirker mobiltelefonen mindst. Men det handler selvfølgelig også om, at du ikke at bruger for stærke power magneter. Det store spørgsmål er dog om det er det værd at tage chancen. 

Magneter påvirker smartphones

Vi har researchet omkring emnet og producenter af smartphones har meldt ud, at magneter vil påvirke smartphones i en eller anden grad. Eksempelvis kan en magnet påvirke billedkvaliteten, kompasset og generelt apps, som bruger din placering. Det er derfor svært at sige, at der ikke sker noget, når du vil lave en mobilholder med magneter.

Relaterede produkter - Mobilholder med magnet