Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetlås til køkkenskabe

Magnetlås til køkkenskabe

Hvis du har et gammelt køkken eller et gammelt garderobeskab, så kender du helt sikkert det med en dør eller en skuffe, som hænger lidt og ikke vil lukke tæt mere. 

Brug magneter til skabe

Med dette lille magnet-trick kan du nu lukke døre og skuffer helt tæt i køkkenet, og lågerne i garderobeskabet behøver heller ikke længere stå på klem. 

Du skal bruge magneter med lim, som er parret med nord/syd (vi sælger alle vores magneter med lim i sæt, så det ikke er en videnskab af sætte dem korrekt sammen). Og hvis du bruger vores magneter til skabe som i guiden nedenfor, så kommer magneterne til at sidde helt perfekt overfor hinanden. 

Magneter til låger

Her er et eksempel på en trådhylde-låge - eller et køkkenskab - der står og "gaber": 

Magneter er en fantastisk løsning til at holde gabende skabslåger tæt


1) Rens kanten og lågen dér, hvor magneterne skal sidde fast. Lad det tørre helt. Se vores guide for afrensning her (man kan ikke nøjes med vand og sæbe).

2) Gør magneterne klar i et sæt (så siderne med lim og folie peger udaf i hver sin retning).

3) Tag folien af den ene magnet. Sæt den fast på døren og pres den godt fast. Lad den lige sidde et par minutter, før du går videre til næste trin...

Påklæb den ene magnet på lågen. Magneten har selvklæb, hvilket gør den let at montere.


4) Tag et stykke papir og buk det et par gange (eller to små stykker karton) og hold over den magnet, det er limet fast allerede. Sæt derefter den anden magnet ovenpå med folien udad (på denne måde centreres de automatisk ved hjælp af magnetismen over for hinanden, hvilket er vigtigt for at få det bedste resultat).

Brug et stykke pap for at centrerer den anden magnet. På denne måde sikrer du dig et pænt resultat


5) Tryk lågen sammen med skabet og hold trykket 1 minuts tid. Lad det så stå i min. 24 timer, så limen får lov til at virke. Og derefter kan du bruge lågen eller skuffen igen helt som normalt - bortset fra at skabet lukker helt tæt nu.

Magneterne er altså både til skabe, skuffer og andre steder, hvor du har brug for magnetisme til at lukke helt tæt.

 

Relaterede produkter - Magnetlås til køkkenskabe

Skal du bruge stærkere magneter?

Det kan sagtens lade sig gøre at lave en stærkere løsning med magneter til skabe og låger. Så skal du blot kigge her under kategorien undersænkede magneter - de kan skrues fast og er meget stærkere end magneterne ovenfor. 

I tvivl om løsning?

Det kan være svært at træffe et valg, hvis man ikke kender så meget til magneter i ens hverdag, så en god tommelfingerregel er, at hvis det er en tung dør eller en tung skuffe, hvor magneten ikke kun skal holde noget på plads men også bære lidt vægt eller har anden modstand, så skal du vælge en skruemagnet til dit projekt. Men er det blot et lille mellemrum, der kunne være dejligt at lukke tæt, så kan du som oftest bruge magneter med lim.

Og hvis du stadig er i tvivl, så skal du være meget velkommen til at kontakte os - vi vil meget gerne rådgive dig til valg af de magneter, vi mener du skal bruge.