Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Radiatorskjuler med magneter

Radiatorskjuler med magneter

Vi får mange forespørgsler på magnetløsninger til radiatorskjulere og andre bokse til at lukke f.eks. it-udstyr eller vandrør inde på en pæn måde, men hvor man nemt kan fjerne boksen igen. 

Vi har lavet denne tegning, som illustrerer hvordan: 

“Sådan laver du en magnetisk radiatorskjuler DIY

Lav din egen magnetiske radiatorskjuler løsning

Hvis du er lidt fingernem, kan du sagtens lave en elegant løsning med magneter, hvis du vil sætte din radiatorskjuler op uden at skulle bore i væggen eller karmen.

Udfordringen med at sætte magneter direkte på radiatoren (der er magnetisk) er varmen: magneter demagnetiseres af høj varme. Den bedste løsning er derfor at sætte magneter fast på radiatorskjuleren (frontpladen) og kombinere med metalskiver på karmen eller væggen (bagpladen).

Hvis der kun er en vindueskarm, skal du ikke fortvivle, for så kan du vælge at sætte en liste fast på karmen, som du kan skrue metalstykkerne fast på. Eller du kan skrue en vinkel på af magnetisk stål - så har du allerede dér modtstykket til magneterne og skal ikke bruge små magnetiske metalstykker.

 

Relaterede produkter - Radiatorskjuler med magneter

I tvivl om valg af magneter?

Ikke alle huse er ens, men det må ikke få dig til at fortvivle - vi har samarbejder med en masse håndværkere, som har lavet magnetiske løsninger. Så vi kan enten vejlede dig til, hvordan du gør i din bolig, hvis ikke vores vejledning ovenfor kan bruges. Eller vi kan anbefale dig en håndværker til at lave løsningen, hvis du helst er fri for at kaste dig ud i at bore og skrue selv.

Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage i åbningstiden. Så send os en mail eller ring på tlf. 71 99 36 12.