Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside

Vi støtter

Hos Magnetz.dk har vi to mærkesager, som vi støtter hvert år: sensitive børn og cancerramte børn og voksne.

Derudover har vi et samarbejde med forskellige designer skoler, tekniske skoler og andre kreative institutioner, hvor magnetisme bruges til projekter med henblik på opfindelse af nye, smarte magnetprodukter. Samarbejdet går ud på, at vi giver store rabatter til de studerende i forbindelse med deres opstart af projekter. Kontakt os for at høre, om vi støtter din uddannelse.

Vi skilter ikke med, hvad vi støtter, for hjertesager handler meget lidt om promovering for vores vedkommende. Du finder derfor ikke bannere eller fotos herinde fra vores støtteprojekter. Vi foretrækker nemlig stille sponsorater. Men du kan altid kontakte os for at høre, hvem og hvad vi støtter.

Vores nok største støtteprojekt er vores gratis piktogrammer, som løbende udvides i antal. Vi får dem designet i neutrale nuancer og uden for meget "støj" til børn og unge med særlige behov, herunder især inden for autismespektret. Piktogrammerne bringer så meget glæde. Og vi er derfor stolte over, at det er noget, vi kan blive ved med at få udviklet gratis til alle vores kunder. Du kan downloade piktogrammerne helt gratis her