Vi holder lukket mandag den 5/6 - Vi ses igen tirsdag :)

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Taktikmagneter fodbold

Taktikmagneter fodbold

Taktikmagneter til fodbold

Arbejder du som træner eller holdleder i en lokal fodboldklub, så har du sikkert prøvet at stå og flytte magneter rundt på en taktiktavle. Ofte har du sikkert også prøvet, at disse magneter ikke hænger særlig godt fast i tavlen, hvilket naturligvis kan være meget frustrerende i visse situationer.

Det problem kan du nemt komme til livs, uden at det kommer til at koste klubben alverden. Vi sælger nemlig kvalitetsmagneter, der er specielt designet til brug i fodboldtaktik - men også andre sportshenseender. Prisen på taktikmagneterne afhænger af, hvor mange du køber, så der kan være en god besparelse at finde, hvis flere af klubbens fodboldhold skal have nogle nye og bedre magneter til taktiktavlerne.

 

Bestsellers til fodboldtaktik: 

Relaterede produkter - Taktikmagneter fodbold

Vores bestseller til fodboldklubber er taktikmagneterne med tal fra 1-11 og en fodbold som et sæt. Med disse bliver det meget nemmere at orientere spillerne om deres opgaver på taktiktavlen.

Vis retning på spillerne med taktikmagneter

Magneter kan som sagt være nyttige til fodboldtaktik (og anden holdsport). Både i omklædningsrummet, på trænerens kontor og ude på banen. Ved hjælp af trekantsmagneter kan du også vise retningen på spillerne.

Magneterne er mere end 5 gange så kraftige som normale taktikmagneter. De sidder godt fast på dit taktikboard - også selv om du har fodboldmagneterne med ude i blæsevejr eller skal transportere dem i en taske; magneterne bliver bare siddende på dit whiteboard. Men selv om vores taktikmagneter til fodbold er meget kraftige, gør designet dem nemme at skubbe rundt på tavlen.

Kontakt os gerne, hvis du skal bruge andre tal-kombinationer til din spillertrup. Vi har både taktiktavler og spillermagneter.