Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Stærkere kadencemagnet

Stærkere kadencemagnet

Vidste du, at du kan skifte magnet til din cykelcomputer? Det kan du - og endda med en magnet, der er stærkere og holder bedre end den originale kadencemagnet, der medfølger til din cykelcomputer som standard.

Løsningen er denne magnet

Vi vil gerne lære dig en masse om magneter, men du får lige løsningen her, hvis du ikke har tid til at kloge dig på magneter i dag - så kan du bruge tiden på at cykle i stedet.

Relaterede produkter - Stærkere kadencemagnet

Skift selv dine cykelmagneter

Så snart det er cykelsæson, får vi mange sjove opgaver, der omhandler magneter og cykler. En tilbagevendende ting er de magneter, der bruges til fart - magneterne, der er monteret på et eger i hjulet og magneter til kadance målingen (magnet monteret på pedalarmen). Den lille magnet, der medfølger, når du køber en cykelcomputer, den kan du sagtens selv udskifte, hvis den ruster, eller hvis hvis du mister den. Men fartmagneten kan også nemt komme for langt væk fra føleren, og der kan det også være en fordel at skifte standardmagneten ud til en kraftigere magnet.

Forskel mellem Magnetz pottemagnet Ø13 og Garmin kadencemagnter til cyklen.

Ovenfor kan du se forskellen på den originale kadencemagnet (den til højre) og vores (den til venstre). Den fra Magnetz er stærkere. Den har ikke rillerne på siden, som den originale cykelcomputer magnet har, men det gør kun en forskel, hvis du har våde fingre - ellers er de begge lette at skrue på med det udvendige gevind. Det er derfor nemt at udskifte magneten.

Skulle du miste eller knække den lille spændplade, der medfølger originalt, så er der også råd for det: du kan enten købe en ny original plastkappe, eller du kan printe den selv med en 3D printer. Tegningen ligger på Thingiverse.com - søg på cykelmagnet.

Sådan gør du

Magneten skal samles med en spændplade af plastic på et cykeleger på baghjulet. Det første foto viser det originale sæt fra Garmin: 

Orginal kadencemagnet fra Garmin til cyklen.


Det andet foto (herunder) viser en sammensætning af vores Ø13 magnet og en 3D printet spændplade - men det virker lige så fint med en original spændplade. Dette er blot for at vise dig, at begge dele er mulige: 

Kadencemagnet Ø13 fra Magnetz og 3D printet spændplade på cyklen.


Yderligere optimering med magneter?

Du kan også sætte en kadencemagnet på pedalarmen. Vi anbefaler en 22x6 mm. gummimagnet til dette, som er vores bestseller til pedalarmen. Så slipper du for at sætte strips fast rundt om cyklen - ikke fordi det ikke virker fint også, men magneten er langt mere elegant, og den giver mere energi og holder længere.

Derudover har vi fået tilbagemeldinger om, at gængse magneter til pedalarmen har det med at blive for varme i sommervarmen, hvilket giver periodiske udfald i løbet af en cykeltur, men at det undgås med dene gummimagnet. Vi skal dog tilføje, at vi ikke har undersøgt det selv, så dette beror alene på kundeudsagn. 

OBS! De fleste pedalarme er af aluminium (som ikke er magnetisk). Derfor sidder magneten fast på pedalskruen, som oftest er af magnetisk metal. Men er pedalskruen også af aluminium, er du nødt til at sætte magneten fast med lim eller med strips. 

Sådan ser det ud med standard udstyr til din cykelcomputer: 

Kadancemagnet fra Garmin fastgjort med strips til pedalarmen


Og sådan kan det se ud med en stærk gummimagnet:

Kadancemagneten er her gummimagnet 22x6 mm, som sættes fast på pedalarmen.


Vil du vide mere om cykelmagneter?

Vi tester gerne for dig, så tag fat i os, hvis vi skal hjælpe dig med at løse en magnetisk udfordring til din cykel. Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage fra 9-16.