Bestil inden kl. 15:00 på hverdage - så sender vi samme dag
(nu også samme-aften levering m. Burd Delivery)

Magnetbånd til robotstøvsuger - Guide

Magnetbånd og robotstøvsugere er et godt makkerpar, hvis du skal afgrænse nogle områder i din stue. Det kan være rart, når man f.eks. vil skåne sofaen og bordben. Men du skal vælge det rigtige i forhold til formålet. Vi guider dig igennem de forskellige valg af magnetbånd her: 

Magnetbånd til afgrænsning

Når robotstøvsugeren skal holdes sig indenfor et afgrænset areal, er magnetbånd godt til dette. Men du skal bruge en bestemt type meget stærkt magnetbånd, nemlig neodymium magnetbånd. Det er en folie med meget stærk magnetisme i forhold til normalt magnetfolie med ferritindhold. Og det koster derfor også en del mere. 

Vi har ikke selv neodym-magnetbånd i sortiment, da det er meget mindre fleksibelt, og efterspørgslen er ikke så stor (endnu), så vi kan ikke købe det ind til så favorable priser for nuværende. Men vi kan se, at Miele sælger noget stærkt neodymium magnetbånd. Vi kender ikke til kvaliteten, da vi ikke selv har testet det, men vi har hørt tilbage fra kunder, at de bruger Mieles løsning. 

Beskyt dine møbler

Et sted, hvor du kun behøver almindeligt magnetbånd, det er til at beskytte dine bordbe. Der virker det stærke neodymium-bånd ikke, da det ikke er lige så fleksibelt, og da det er bedst til lige linjer. Så du kan nøjes med det helt almindelige - og meget fleksible - magnetbånd til at sætte rundt om bordbenene. Så slipper du for hakker i dine bordben eller andre møbeldele. 

Beskyt dine bordben o.lign. med magnetbånd ganske simpelt - se det røde magnetbånd her.

Sådan beskytter du dine bordben o.lign.: 

Vælg en rulle på 40 mm. i bredden (sælges fra 1 meter), klip et stykke af rullen i 1,5 gange omkredsen på bordbenet (eller hvad det nu skal beskytte), og sæt det rundt om bordbenet, så det sidder fast magnetisk mod sig selv. Så kan støvsugeren - uanset om det er en robotstøvsuger eller en almindelig støvsuger - ikke lave mærker i bordbenet.

Og det bedste: magnetbåndet kan genbruges, så det er en billig løsning, som holder i mange år. 

Det er især genialt, hvis du har rengøringshjælp på, for han eller hun er nok næppe lige så omhyggelig med at undgå at ramme ind i alle møblerne, som du selv er.