Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside

Magnetz.dk Affiliate

Tjen penge, når du promoverer Magnetz' produkter på din hjemmeside

Vidste du, at du har mulighed for en attraktiv kommision gennem affiliatelink? Hvis du er god til at skrive tekster og har et stort publikum, som er interesseret i magneter og magnetisme, så kan du connecte med os via Partner-Ads.

De fleste husstande har brug for køleskabsmagneter, og virksomheder kan bruge rigtig mange kontormagneter og magnetlommer. Så der er rig mulighed for at ramme de rette, som har brug for magneter i hverdagen. Men hvis du er rigtig kreativ, er der også mulighed for at lave eksperimenter med magnetisme, eller du kan gøre ikke-magnetiske ting magnetiske lynhurtigt med magneter.

Vi holder dig i hånden

Det med magneter kan være svært. De fleste af os har lært noget om magnetisme i folkeskolens fysiktimer, og vi har også fået lov til at lege med en hestesko-magnet. Men man kan så meget mere med magneter. Og derfor vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at opsætte et rigtig godt feed eller få inspiration til nyhedsbreve og blogindlæg. For når du promoverer os, sælger vi flere magneter, og du tjener flere penge. Og så har vi en win-win situation.

Sådan kommer du igang med Magnetz affiliate

Som vi skrev ovenfor, har vi et affiliate samarbejde med Partner-Ads. Det fungerer rigtig godt, fordi det er nemt at sætte op, og det håndteres automatisk med udbetaling af kommision af salget til dig. Du får 10% af de salg, som du sørger for, og hvis du er Marketers medlem, får du 11% i affiliate kommision.

Og når du bliver connected som affiliate partner til vores program, kan du lave spændende magnet affiliate content men også lave Trendform affiliate content, da vi er nordens største forhandler af Trendform, så det giver dig mange fordele og mange muligheder for at tjene penge på henvisninger til os.

 

 

Kom igang med affiliate med Magnetz via Partner-Ads