Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnet til jagt - opsaml patroner

Magnet til jagt - opsaml patroner

Lad en magnet opsamle patroner

Vidste du, at man kan bruge magneter på et jagtgevær? En slags skydemagnet... men som patron opsamler.

I vores daglige arbejde med magneter hjælper vi med rigtig mange smarte løsninger, så da vi blev kontaktet af en flok fritidsjægere, som ville have hjælp til valg af en magnet, der skulle bruges som hylster fanger på jagt - dvs. som kunne samle deres tomme patronhylstre op. Det var vi selvfølgelig klar på at teste af sammen med dem.

Gummimagneten er bedst

Vi har mange magneter, der styrkemæssigt kan klare opgaven, men da magneten også skal kunne tåle slag samt vind og vejr, faldt valget hurtigt på en gummimagnet. Vi fik testet 4 forskellige størrelser, og testvinderen var en gummimagnet 22x11 mm.

Sådan gør du

Du skal sætte magneten på dit gevær lige ved patronudgangen. Da geværer ofte har en magnetisk overflade, behøver du ikke engang at lime den fast.

Herefter er du klar til at skyde løs, og så slipper du for at skulle bukke dig ned for at samle dine tomme patronhylstre op fra skovbunden.

Magneten kan have op til 6 hylstre ad gangen. Men der er stadig kortere vej fra geværet til lommen, end der er i forhold til at skulle samle dem op fra jorden. Så kan du bruge dine kræfter på at holde øje med dit bytte. Og det er samtidig bedre for din ryg.

Hvis geværet ikke er magnetisk

Hvis dit gevær ikke har en magnetisk flade, og du ikke ønsker at lime en magnet fast, kan du bruge en magnetopsamler. Den er let at tage med i lommen, og så slipper du stadig for at skulle bukke dig ned efter alle patronhylstrene.

God jagt! Og sig til, hvis du har yderligere spørgsmål omkring magneter til jagt.

 

Relaterede produkter - Magnet til jagt - opsaml patroner

Magneter er mere end bare patronhylster opsamlere

Vi vil altid gerne hjælpe dig med smarte magnetløsninger til at gøre hverdagen nemmere - også selv om det måtte være en sjov gadget.

Vi kan altså hjælpe med en magnet som patronhylster opsamler, men vi har også mange andre sjove tricks i ærmet. Læs vores FAQ, hvis du vil inspireres. Eller kontakt os, hvis du allerede ved, hvad du ellers kan bruge magneter til; så vi kan pege dig i retning af den korrekte type og størrelse. Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage og vil gerne høre fra dig.