Bestil inden kl. 15:00 på hverdage - så sender vi samme dag
(nu også samme-aften levering m. Burd Delivery)

Magnet til jagt - opsaml patroner

Lad en magnet opsamle patroner

Vidste du, at man kan bruge magneter på et jagtgevær?

I vores daglige arbejde med magneter hjælper vi med rigtig mange smarte løsninger, så da vi blev kontaktet af en flok fritidsjægere, som ville have hjælp til valg af en magnet, der kunne samle deres tomme patronhylstre op med, var vi selvfølgelig klar på at teste det af.

Gummimagneten er bedst

Vi har mange magneter, der styrkemæssigt kan klare opgaven, men da magneten også skal kunne tåle slag samt vind og vejr, faldt valget hurtigt på en gummimagnet. Vi fik testet 4 forskellige størrelser, og testvinderen var en gummimagnet 22x11 mm.

Sådan gør du

Du skal sætte magneten på dit gevær lige ved patronudgangen. Da geværer ofte har en magnetisk overflade, behøver du ikke engang at lime den fast.

Herefter er du klar til at skyde løs, og så slipper du for at skulle bukke dig ned for at samle dine tomme patronhylstre op fra skovbunden.

Magneten kan have op til 6 hylstre ad gangen. Men der er stadig kortere vej fra geværet til lommen, end der er i forhold til at skulle samle dem op fra jorden. Så kan du bruge dine kræfter på at holde øje med dit bytte. Og det er samtidig bedre for din ryg.

Hvis geværet ikke er magnetisk

Hvis dit gevær ikke har en magnetisk flade, og du ikke ønsker at lime en magnet fast, kan du bruge en magnetopsamler. Den er let at tage med i lommen, og så slipper du stadig for at skulle bukke dig ned efter alle patronhylstrene.

God jagt! Og sig til, hvis du har yderligere spørgsmål omkring magneter til jagt.