Vi holder lukket mandag den 5/6 - Vi ses igen tirsdag :)

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Planteophæng med magneter

Planteophæng med magneter

CPH Village har i deres cafe hængt deres planter op med magneter. Det giver et rigtig flot udtyk og er et sjovt gør-det-selv projekt, som du kan se på billedet.

Du kan nemt hænge dine planter i loftet, hvis det er magnetisk. I denne guide vil vi sætte fokus på, hvordan du kan lave et planteophæng med magneter – og hvad du ikke skal gøre.

Saadan haenger du planter op

Når ting hænger fra loftet er det vigtigt, at du får en stærk magnet og samtidig sætter den et ”sikkert” sted, hvis nu dit planteophæng skulle falde ned.

Lav selv planteophæng med magneter

Når du skal hænge dine planter op med magneter er det altid vigtigt at kende vægten på planten og potteskjuleren. I dette tilfælde vejer det hele ikke mere end 1,5-2 kg, hvorfor en krogmagnet Ø20 mm. har været tilstrækkeligt.

I et direkte træk har denne krogmagnet nemlig en styrke på hele 13 kg. Men der er ikke tale om et direkte træk, da du ikke vil kunne sætte planten op præcist i midten af krogen eller sætte den op uden at undgå en eller anden form for bevægelse. Det er derfor vigtigt, at du dividere bæreevnen i direkte træk med ca. 8, så ved du nemlig hvad magneten kan bære.

Hvad skal du bruge?

Sådan hænger du dine planter op

Du starter med enten at købe et ophæng til potteplanten eller lave det selv med noget snor. Du kan  lave det på rigtig mange måder (der findes gode guides på nettet). Når det er gjort, sætter du dit ophæng omkring potteplanten. Tag ophænget med potteplanten og sæt det først fast i magnetkrogen.  Placer nu magnetkorgen forsigtigt i loftet. Vupti! – og du er færdig med et nyt smart planteophæng.

Ophængning af plantekasser

Saadan haenger du store plantekasser op

CPH Village har hængt en hel plantekasse op med magneter. Der er tale om en forholdsvis tung plantekasse – og kræver derfor en stærk magnet i hvert hjørne, så bæreevne fordeles på de 4 magneter. 

Det kræver, at du har styr på magneter, før du begiver dig ud i sådan et projekt. Her handler det også om, hvilke reb/stålwires, der er anvendt og hvordan de er fastgjort på plantekassen.

Derfor hvis du ønsker at lave noget lignende må du meget gerne sende en mail eller ringe til os. Det er nemlig et projekt, hvilket vi, som udgangspunkt ikke anbefaler til alle, da det kan gå rigtig galt.

Relaterede produkter - Planteophæng med magneter

Er du i tvivl om, hvor stærk en magnet du skal bruge?

Vi ved, at det kan være svært at finde frem til den rigtige magnet, når det handler om større potteplanter. Du må derfor gerne kontakte os, hvis du har brug for hjælp, så skal vi nok hjælpe dig med at finde frem til den korrekte bæreevne. Det er nemlig vigtigt, at potteplanten bliver, hvor den skal.