Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Vagtplaner med magneter

Vagtplaner med magneter

Man kan lave nogle virkelig smarte tavlesystemer med magnettape, tavler og forskelligt farvede magneter. Her er nogle forslag til medarbejdertavler, hvor man hurtigt får et overblik med magneterne: 

Plan over hospitalsafdeling

De fleste hospitalsafdelinger har et stort whiteboard til opdeling af afdelinger, medarbejdere, vagtskifte og patientinfo. Disse tavler kan med fordel "tegnes op" med sort magnetbånd eller dividertape

En tavleopdeling kunne eksempelvis se ud som denne illustration: 

Skemaet skal deles op med vandrette og lodrette kolonner, hvor de lodrette kolonner er "hovedemnet". Eksempelvis ambulatorie: under denne kategori kan der inddelles i rum med navne på de respektive ambulatorier. Sådan fortsætter skemaet med hovedemner som operationsstuer, beredsskabsvagt, stuegang, ude af huset osv. Alle medarbejdere på afdelingen får hver en magnet med enten et navn eller billede på. Disse flyttes så rundt, så alle på afdelingen til enhver tid kan få et hurtigt og visuelt overblik over, hvor alle kollegaerne befinder sig i afdelingen - et øjebliksbillede, der hjælper til effektivisering af dagligdagen på hospitalet. 

Fra kontor-kolonnen og frem behøver kolonnerne ikke være inddelt i rum. Yderst til højre placeres magneterne for de medarbejdere, der ikke er på arbejde den dag. 

Dette system kunne selvfølgelig også bruges på andre arbejdspladser, hvor folk ikke har kontorer eller faste pladser, hvor de som regel befinder sig. F.eks. i en rengøringsvirksomhed.

 

Her er nogle af de magneter, I kan bruge: 

Relaterede produkter - Vagtplaner med magneter

Tavle til bilværkstedet

Man behøver ikke at drive et hospital for at kunne have god nytte af en planlægningstavle på arbejdet. F.eks. giver det også rigtig god mening at hænge et stort whiteboard op på værkstedet til planlægning af hverdagen:

Når en bil (eller et andet køretøj) anmeldes til ankomst, bliver denne enhed registreret, og dens oplysninger (ejers kontaktinfo, skade på køretøj etc.) noteres på tavlen på en selvstændig linie med udfyldning af de forskellige foruddefinerede kolonner. Ud for bilens oplysninger sættes en rød magnet, der signalerer en ny bil, der hverken er blevet set på eller er kommet videre på værkstedet endnu. Når bilen tages ind på værkstedet til reperation, bliver den røde magnet erstattet af en gul magnet, som signalerer, at bilen nu er under reperation. Når en bil er færdig og klar til afhentning, får den en grøn magnet på tavlen. På den måde kan alle nemt og hurtigt få et overblik over igangværende biler på værkstedet og i udslusningen.

En ekstra mulighed kunne være at bruge en hvid magnet, der signalerer, at ejeren af bilen er blevet kontaktet og underrettet om, at bilen er klar til afhentning.

Hjælp til at komme videre?

Ovenstående er blot 2 eksempler ud af utallige muligheder for at opbygge smarte medarbejder- og planlægningstavler. Vi har været med til at rådgive mange virksomheder til valg af tavler og magneter gennem årene, så hvis du stadig har en masse spørgsmål for at kunne finde frem til den ideelle tavleløsning for jer, skal du endelig ikke tøve med at tage fat i vores kundeservice - vi sidder klar til at hjælpe jer med en magnetløsning, der passer perfekt til jeres virksomhed og behov.