SPAR 70% PÅ UDVALGTE MAGNETARK. LÆS MERE HER.

Magneter til magnetisk glastavle

Magnetiske glastavler kræver stærke magneter

Man kan ikke bruge hvilke som helst magneter til magnetiske glastavler. Derfor er det vigtigt, at du lige sætter dig ind i hvilke magneter, du kan bruge. Læs hele dette opslag før køb.

Det kræver meget kraftige magneter til glastavler, da det ikke er selve glasset, der er magnetisk, men derimod en bagvedliggende metalplade. Dvs. magnetfeltet skal gribe gennem et tykt lag glas.

Dertil kommer, at der er meget stor forskel på kvaliteten af de magnetiske glastavler, man kan købe. Kvaliteten afhænger både af glastykkelsen og af den bagvedliggende metalplades magnetisme (magnetiske fluxtæthed).

Læs ALTID vores advarselsinfo før køb af magneter. Ved indtagelse af magneter skal man straks søge læge grundet kvælningsfare og risiko for skader på tarme. Dette gælder både for husdyr og mennesker.

Hvilken tavle har du?

Billigere glastavler i lav kvalitet kræver kraftigere magneter end tavler i høj kvalitet, som ofte er en del dyrere.

En god tommelfingerregel er, at man til de billige magnetiske glastavler skal bruge magneter med en bæreevne på min. 2,5 kg., mens man kan "nøjes" med en bæreevne på ned til 1,5 kg. til de kraftige glastavler.

Da der er så mange forskellige magnettavler på markedet, har vi valgt at teste på det dansk designede Chatboard.

Magneterne nedenfor kan bruges til Chatboards og andre kraftige magnetiske glastavler. Bæreevnen bestemmer, hvor tunge/tykke ting, du kan hænge op med magneten; jo højere bæreevne, desto stærkere magnetfelt. Klik på billederne for at komme videre til varekortene.

Vores mest solgte magneter til glastavler

Dem vi sælger flest af er størrelserne 10x10 mm. (stav) og 10x10x10 mm. (kube). Disse størrelser passer også til de billige glastavler. Se alle magneter til glastavler her.

OBS! Placér aldrig magneterne tæt på hinanden, da magnetfeltet er kraftigt, og glaspladen er glat; magneter i høj fart kan ødelægge både glas og magneter.

Magnetberegner til glastavler

Beregn dit styrkebehov her:

Sådan bruger du magnetberegneren:
Mål tykkelsen på glaspladen og skriv målet i mm. i første rubrik. Skriv derefter antal papirer, du ønsker at hænge op på tavlen, og tryk BEREGN. Så beregnes dit styrkebehov, og derefter kan du vælge den ideelle magnet til din glastavle her: https://www.magnetz.dk/alle-powermagneter