Vi holder lukket mandag den 5/6 - Vi ses igen tirsdag :)

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Sletning af harddisk med magnet

Sletning af harddisk med magnet

Vidste du, at du kan slette en harddisk ved hjælp af en magnet? En af vores kunder har hjulpet os med at teste magneter til at slette harddiske med, når de skal kasseres.

Vi havde undersøgt en del før forsøget for at finde ud af andres erfaringer med behov for N-værdier og andre faktorer, der spiller ind på valget af magnet. 

Stærk magnet til sletning af harddisk

Vi kom frem til, at en 30x15 mm. magnet kunne være et godt bud på en stærk magnet til opgaven, og det virkede. Men ét vellykket forsøg gør os ikke helt tilfredse - vi skal helst være sikre på, at løsningen virkelig holder, og at vi ikke bare har været heldige. Så da en anden kunde kontaktede os for at finde en løsning til et værksted med hurtig sletning af brugte harddiske, var det meget nærliggende at teste det af igen, og valget faldt igen på en 30x15 mm. neodymmagnet. 

Resultatet?

Det virkede igen! Så nu er vi klar til at give tippet videre til andre, som har behov for at slette indholdet fra harddiske hurtigt og effektivt.

Du finder magneten her: 

 

Relaterede produkter - Sletning af harddisk med magnet

Vi kan ikke garantere noget

Det er klart, at vi ikke kan garantere, at det også virker på din harddisk, da der kan være forhold, som er anderledes i forhold til de tests, som er blevet udført med 30x15-magneter, eller da du kan have en harddisk, som kører med en ny teknik, som vi ikke er bekendte med eller ikke har testet på. Så du er nødt til at sikre dig efterfølgende, at harddisken rent faktisk er tom. 

Men hvis du sætter magneten direkte på en strippet harddisk (en harddisk som ikke sidder i en computer eller har anden ekstra indpakning/beskyttelse), skulle det virke hurtigt og effektivt.