Bestil inden kl. 14 på hverdage for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetmaling og magneter

Magnetmaling og magneter

Valg af magnetmaling

Man kan købe magnetmaling mange steder, men husk at pris og kvalitet som oftest hænger sammen. Og derved bliver billig magnetmaling ofte dyrere end kvalitetsmalingen. Forklaring: du skal male flere lag af den billige magnetmaling for at få et OK resultat, hvilket kræver meget mere maling end hvis man havde valgt den af god kvalitet. Og hvert lag skal tørre i 12 timer, så det tager også ufatteligt meget længere tid at male med den billige version. Og resultatet bliver ofte skarpere med høj kvalitetsmaling end den billige. Årsagen er bl.a., at der er flere og bedre magnetspåner i den "dyre" dåse end den billige. Og i sidste ende kan det blive rigtig dyrt i magnetindkøb, for almindelige køleskabsmagneter kan sjældent sidde fast på en overflade, der er malet med et dårligt kvalitetsprodukt.

 

Relaterede produkter - Magnetmaling og magneter

Magnetmaling indeholder jernpulver

Magnetisk maling består af små magnetspåner (jernpulver), og derfor findes magnetmaling kun i en grå version. For et optimalt resultat anbefaler vi 3-4 lag med vores magnetisk tavlelak, for med hvert lag kommer der flere magnetspåner på væggen, og magneterne sidder således bedre fast på den færdigmalede overflade.

Det er muligt at male et lag alm. maling ovenpå magnetmalingen, hvis man f.eks. vil integrere magnetoverfladen med rummet, så det ikke er så synligt, at væggen er en magnetisk tavle. For hvert lag alm. maling, man lægger oven på den magnetiske maling, skal man male et ekstra lag først med magnetmalingen.

Valg af magneter - derfor skal de være stærke

Ved valg af magneter er det vigtigt at vide, at magneter kun bruger en brøkdel af deres maksimale bæreevne på en malet overflade, fordi det ikke er en jævn magnetflade men en flade malet med jernpulver. Det er derfor vigtigt at bruge kraftige powermagneter. Vi kan ikke anbefale ferritmagneter, hvis magneterne skal kunne bære andet end deres egen vægt (f.eks. som pynt) - dem man også kender som "souvenir magneter".

Vælg magneter på 1,5 kg. (eller mere)

Alle vores powermagneter over str. 5 mm. kan anbefales til magnetiske vægge. Husk dog, at meget små magneter også er meget svære at håndtere... Vores personlige anbefaling er at vælge magneter med en styrke på min. 1,5 kg.

Hvis du leder efter et stilrent look, kan vi anbefale vores farvede powermagneter, som findes i mange forskellige farver. Til kontormiljøer kan vi anbefale vores kraftige Boston Xtra magneter og vores magnetlommer. Og så er der også alle de sjove magneter til at give et helt tredje udtryk på væggen.

Det er vigtigt at fremhæve, at magneter ikke er for børn grundet kvælningsfare og skader på organerne ved slugning. Så hvis planen er at male en væg på børneværelset, anbefaler vi vores magnetiske fotolommer.

Flere spørgsmål angående magnetmaling?
Sidder du med flere spørgsmål omkring magnetmaling og hvordan det bruges? Eller er du i tvivl om hvilke magneter du skal benytte? Så kan du kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem 9-16.