Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside

Betaling med faktura

Du kan kun betale med faktura, hvis du bestiller som erhvervskunde eller offentlig institution.

Faktura (både alm. og EAN) kommer elektronisk. Oplys derfor under bemærkninger til ordren, hvis der er en speciel faktura-mailadresse, vi skal sende fakturaen til.

Faktura 14 dage

Firmaer fra den private sektor får mulighed for at bestille med faktura ved indtastning af CVR-nummer under adresseoplysningerne. Vær opmærksom på, at muligheden for betaling med "faktura 14 dage" først kommer frem, når du både har indtastet CVR-nummer og firmanavn.

Det kan være en fordel at oprette firmaet som B2B-bruger med eget login øverst til højre i menuen. Så skal du ikke huske på alle disse oplysninger fra gang til gang, og så kan du altid logge ind og se tidligere ordrer. 

Fakturaen sendes som pdf i løbet af et par hverdage. Vi har desværre ikke mulighed for at sende fakturaer med alm. post. Såfremt der ikke angives anden e-mailadresse end bestiller-mailen, sendes fakturaen til bestilleren.

Vi sender straks dine varer og eftersender derefter faktura pr. e-mail.

Betaling med EAN-faktura

Offentlige institutioner får adgang til at bestille med EAN-faktura ved indtastning af korrekt EAN-nummer under adresseoplysninger. Husk at oplyse, hvis der er et særiigt ID for den person, som modtager varerne. Og husk altid som minimum både at oplyse institutionens navn samt navn (eller ID) på bestilleren, da EAN-fakturaen ellers bliver afvist. 

Fakturaen kommer elektronisk via Virk.dk til det EAN-nummer, der er oplyst ved bestillingen. Og den kommer med standard betalingsbetingelser på netto 30 dage.

Vi sender straks dine varer efter bestillingen, og derefter sender vi en elektronisk EAN-faktura. 

Vi kontakter dig, hvis der mangler informationer.