Bestil inden kl. 14 på hverdage - så sender vi din ordre samme dag

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magneter til metalskabe

Magneter til metalskabe

Har du et eller flere metalskabe, hvor du ønsker at hænge ting op på? Så læs endelig videre. Du kan nemlig udnytte, at metallet er magnetisk og hænge alt fra billeder til jakker op med magneter. Det er smart og du kan få fuldt udbytte af dit metalskab. Vi har selv testet på vores skabe og giver dig her inspiration til, hvordan du kan bruge magneter. 

Hvad skal du være opmærksom på?

Der er forskel på hvor magnetisk et metalskab er. Det handler rigtig meget om, hvilke typer af metal, der er anvendt til at producere skabet. Vores metalskab er f.eks. også lakeret og der vil derfor være lidt afstand mellem metal og magnet, som vil forringe magnetens bæreevne.

Lav smarte navneskilte med magnetlommer

Lav selv navneskilte med magnetlommer

Du kan skrive personens navn og sætte sedlen i en magnetlomme. Her vil lommen beskytte mod snavs og sørge for, at navneskiltet fortsat er pænt lang tid efter. Vi har brugt vores sorte magnetlommer i 9x6 mm. De fås i rigtig mange størrelser, så mon du ikke også kan finde en, der vil passe til dit skab. Det er nemlig nemt at udskifte sedlen med et nyt navn, hvis der skulle være behov for det. Magnetlommerne er faktisk helt ideelt til elev- eller medarbejderskabe.

Hæng jakker op med krogmagneter

Der er forskel på hvor meget jakker vejer. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, om det er en sommerjakke eller en vinterjakke, som krogmagneten skal holde. Som du kan se på billedet har vi hængt 3 forskellige jakker op. Jakkerne vejer noget forskelligt - og derfor testede vi krogmagneter i størrelserne: Ø32, Ø40 og Ø50 mm. 

Brug krogmagneter til at hænge dine jakker op

Den grønne jakke var ret tung og der har vi anvendt en krogmagnet i Ø40 mm. Til ekstrem tunge jakker vil en krogmagnet i Ø50 mm. være et godt bud, så magneten ikke glider ned. Til den mørkeblå og sorte jakke har det været tilstrækkeligt med krogmagneter i Ø32 mm. Hvis du har meget lette jakker kan det i nogle tilfælde være nok med en krogmagnet i Ø25 mm. 

Sådan sætter du nemt fotos op

Fotos kan hænges op med enten små powermagneter, magnetbånd eller vores populære magnetlommer. Det er muligt både at have billeder udenpå og indeni. På billedet kan du se, hvordan vi har sat vores medarbejderfotos op med hvide magnetlommer i 6x6 cm

sæt dine medarbejderfotos i magnetlommer

Har du brug for hjælp til magneter til dit metalskab?

Så kan du altid stille dine spørgsmål om magneter på mail, chat eller i telefonen. Vi vil rigtig gerne rådgive dig om de helt rigtige magneter til dit metalskab, så tøv ikke med at kontakte os. 

Relaterede produkter - Magneter til metalskabe