Bestil hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside

Velkommen til Magnetz

En verden af magneter

Vi har solgt magnetiske fotolommer på internettet siden primo 2007, så du kan være helt tryg ved at handle hos Magnetz.dk online.

Du kan kontakte os på tlf.: 71993612 mandag-fredag kl. 9-16 eller på mail: info@magnetz.dk. Vi besvarer e-mails inden for 24 timer i hverdagen.

PBS/Nets har også godkendt webshoppen som et sikkert sted at handle online.

Hvem står bag Magnetz.dk?

Magnetz.dk er et familiedrevet anpartsselskab, og i det daglige møder du Magnet-Mia og en masse dedikerede medarbejdere: Lulu, Jesper, Nadia, Sebastian, Annika, Tayfun, Susanne, Sara og Claus.

Det hele begyndte med Morplusbarn.dk (senere Casara.dk) i januar 2007, hvor vi solgte børnetøj og magnetlommer. Indtil 2009 var mor Jytte primus motor i virksomheden, og hun var sammen med Mia med til at bygge fundamentet for den forretning, vi andre kan drive videre i dag. Desværre tabte hun kampen mod kræften i april 2009, og siden da har Mia været den primære drivkraft bag virksomheden. I dag hjælper hele familien til med stort og småt for at drive virksomheden videre.

Grundet stor ordretilgang valgte vi i maj 2010 at lave en niche-webshop med magneter og magnetmaling. Og i juli måned 2011 solgte vi webshoppen Casara.dk for at kunne hellige os arbejdet med magneter. Med salget af Casara.dk fravalgte vi samtidig at have fysisk butik, så der fremover kun er online salg af magneter. I 2014 blev vi så omdannet til anpartsselskab grundet stor vækst.

"Hvorfor magneter", bliver vi ofte spurgt om... Fordi vi så mulighederne med de magnetiske fotolommer, der er et produkt, som ikke rigtig går af mode. Og fordi vi oplevede et behov for en niche-webshop, hvor både private og erhvevskunder nemt kan få råd og vejledning omkring magneter og kan finde et bredt udvalg af kvalitetsmagneter og magnetmaling til små priser. Og så prøver vi ikke mindst at gøre alt det tekniske omkring magneter forståeligt for alle niveauer, uanset om det er ingeniøren eller Fru Jensen, der kontakter os. Og så er det jo også sjovt at se sine egne produkter (magnetlommer) hænge rundt omkring på store kontorer, biblioteker, daginstitutioner, hospitaler, biografer og ikke mindst i private hjem på køleskabene.

Det startede småt, og det har med årene udviklet sig til en større forretning, der sælger magneter til ikke kun Danmark men til hele EU - dog med primært fokus på Danmark, Sverige og Norge.

Vi glæder os til at ekspedere din ordre!

Mange hilsner
Magnet-Mia & co.