Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetisk grydesvamp og opvaskebørste

Magnetisk grydesvamp og opvaskebørste

Brug magneter i køkkenvasken 

Denne gang er jeg rykket ud i køkkenet: Jeg var træt af ildelugtende opvaskebørster, som står i køkkenvasken hele dagen, og af aldrig at kunne finde en grydesvamp, når jeg skulle bruge den. Og som med alt andet tænkte jeg: men hvis nu jeg kan hænge det op med magneter?!

Lav din egen magnetiske grydesvamp og opvaskebørste 

Jeg er for økonomisk bevidst til at investere i de magnetiske produkter, der findes på markedet, for jeg skifter ofte opvaskebørsten og grydesvampene ud (pga. bakterier). Og når nu man kan genbruge magneterne med en gør-det-selv løsning… Det viste sig at være ret nemt at lave en magnetisk grydesvamp og en magnetisk opvaskebørste.

Der findes virkelig mange forskellige opvaskebørster, så dér må du finde en løsning, der passer bedst til din yndlingsbørste. Men alle kender formen på en grydesvamp, så jeg viser her et trick med en ganske almindelige opvaskesvamp, og du er velkommen til at gøre mig kunsten efter.

Brug en gummimagnet

Du skal bruge:

Det er vigtigt at bruge en gummimagnet, da den tåler vand og slag. Klip hullet til magneten så smalt som muligt, så magneten sidder godt fast inde i svampen – den skal presses ind, uden at du ødelægger grydesvampen. Og klip tæt opad den ru side.

Relaterede produkter - Magnetisk grydesvamp og opvaskebørste

Min håndvask er ikke magnetisk, så jeg har limet en lille powermagnet på ydersiden (altså den side af vasken man kun ser, hvis man åbner køkkenskabet).

Når grydesvampen skal udskiftes, tager du blot magneten ud og laver en ny magnetisk grydesvamp.

Fremgangsmåden er lidt den samme med en magnetisk opvaskebørste: du skal bruge en magnet, en opvaskebørste og noget lim. Og når det er på tide at skifte opvaskebørsten ud, så hiver du magneten af den gamle og sætter på den nye.

Sig til, hvis du har et DIY-projekt, som vi skal hjælpe dig med.

“sådan

“lav

“Sådan

“lav