Bestil hverdage før kl. 14 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Indretning af omklædningsskab (locker room)

Indretning af omklædningsskab (locker room)

Man kender locker rooms fra de fleste amerikanske film, der omhandler high school. I Danmark har vi ikke rigtig en oversættelse, der passer - så skabene kaldes alt fra omklædningsskabe til locker skabe og skoleskabe. Fælles for de fleste er, at de er helt eller delvist lavet af metal, og det giver dig en masse muligheder med magneter for at "pimpe" dit skab op og gøre det personligt, selv om der er meget lidt plads.

Vi kommer bl.a. ind på disse smarte muligheder i dette indlæg: 

  • Sæt spejl på døren
  • Hæng ekstra hylder op
  • Dekorér med fotos og noter
  • Sæt kroge op til ekstra ophængning
  • Smart ophængning af skemaer og arbejdssedler

Indret dit locker skab med magneter

De mest solgte magneter til omklædningsskabe er dem, man kan klistre bagpå spejle og sætte fotos op med. Du finder bestsellers produkter lidt længere nede på siden, men vi vil her fremhæve de mest smarte måder at bruge magneterne på.

Sæt spejl på døren

Hvis du har et lille spejl, kan du lime magneter på bagsiden af spejlet og altid have det let tilgængeligt. Selv om spejlet i sig selv ikke vejer meget, skal det kunne modstå, at du lukker døren ikke så forsigtigt i, så derfor anbefaler vi 10x10x3 mm. med lim.

Hæng ekstra hylder op

Svært at få plads til alt i skabet? Eller vil du gerne adskille f.eks. tøj og sko fra hinanden? Så sæt en hylde op i skabet. Jo lettere et materiale, desto mindre magneter skal du bruge. En god standard-magnet til at holde en hylde er 10x10x10 mm. kubemagneten. Sæt 2 magneter i hver side under hylden med god afstand. Hvis du vil indrette skabet med en tung hylde, så kontakt os lige for en beregning af styrkebehov, da du jo helst skal have en magnetisk løsning, der virker optimalt fra start.

Dekorér med fotos og noter

Den nemmeste måde at lave et locker skab personligt på er med fotos eller små sedler. Det kræver bare nogle små magneter med en styrke på ca. 400 gram. Så udvalget er stort. Du skal blot bestemme dig for, om det skal være nogle stillige magneter, eller om du vil have nogle sjove køleskabsmagneter til at sætte fotos og noter op i skabet med.

Sæt kroge op til ekstra ophængning

Mangler der en bøjle eller krog til din jakke, trøje og taske? Intet problem. Du bruger bare krogmagneter. Det skaber et skønt overblik og en god orden i dit skab. Hvis du skal hænge små ting op som f.eks. smykker, kan du nøjes med de helt små magnetiske kroge. Men hvis du skal hænge en tung jakke eller en dametaske op, skal der noget mere styrke til. Og husk: hvis du hænger magneten i loftet af skabet, er der et direkte træk, og så skal du bare bruge en magnet, der kan bære lidt mere end den endelige vægt på tøj eller taske. Men hvis du sætter krogen fast på siden af skabet, er der et indirekte træk, og så har du brug for 4-6 gange mere styrke, end dét magneten skal kunne bære, da det skæve træk giver sværere kår for krogmagneten.

Smart ophængning af skemaer og arbejdssedler

Den sidste løsning er super praktisk, hvis du bruger et omklædningsskab på arbejdspladsen. Med magnetkassetter og -lommer kan du nemlig have nem adgang til dit arbejdsskema eller noget andet vigtigt, som du helst skal have lige ved hånden. Det kunne også være en sikkerhedsfolder eller andet. Vi har rigtig mange forskellige magnetkassetter og lommer, så du skal bare bestemme størrelsen til skabet. Kassetter og lommer har en helt magnetisk bagside, så de sidder rigtig godt fast på metalflader.

Relaterede produkter - Indretning af omklædningsskab (locker room)

Der er naturligvis mange flere muligheder for at indrette dit skab - og især med magneter, da de har optimale vilkår på et metalskab. Så tænk ud af boksen og få det fedeste skab ved hjælp af magnetisme. Du kan også lave en simpel løsning med opsætning af pincet og neglefil, så længe de har en lille stålflade, der er magnetisk på sig. Så kan du f.eks. sætte små magneter på skabslågen og hænge grejet op. Eller du kan hænge din mobillader el.lign. op med en magnetkrog, så den er nemt tilgængelig, når du har brug for den.

Vi er vilde med magneter, og det kan du forhåbentlig fornemme i vores opslag. Sig gerne til, hvis du søger en anden magnetisk løsning til dit skab. Så tester vi det gerne for dig og kommet med et løsningsforslag til dig.