Vi sender dag-til-dag v/bestilling hverdage inden kl. 14:00

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Festtelt udsmykning

Festtelt udsmykning

Skal du holde havefest i telt? Vi har de gode idéer, når du skal holde konfirmation eller bryllup som en havefest. For når du skal udsmykke dit telt med guirlander og lyskæder, skal det jo helst se flot ud og ikke bare være en løsning med grim tape.

Belysning til telt

Når du skal hænge lamper og anden belysning op i dit havetelt, er det en rigtig god idé at gøre det med magneter. Magneterne kan nemlig hænge direkte på stængerne i teltet og på tagkonstruktionen. Det giver dig bl.a. disse fordele:

  • Hæng lamperne op på få minutter
  • Kan gøres af 1 person
  • Der skal ikke værktøj til
  • Ingen udfordringer med lim fra tapen før og efter
  • Løsningen kan genbruges til næste fest

Når du laver en løsning med magneter til dine lamper, er det hurtigt gjort, fordi magneterne sidder fast magnetisk på stålstængerne i teltet. Derfor skal der hverken bruges skruemaskiner eller tapepistoler til ophængning, og det betyder samtidig, at man ikke behøver at være flere personer til opsætningen (medmindre det er tunge ting, der skal hænges op).

Og endelig er det en bonus, at du kan bruge magneterne igen, næste gang I holder fest i haven og skal hænge belysning op som pynt.

Brug krogmagneter til lyskæden

En magnetisk krog er den hurtigste (og mange gange den pæneste) løsning: du skal blot sætte krogen fast på tagkonstruktionen på en af de magnetiske stolper, og så er du klar til at hænge både lampe og ledning pænt op i teltet. Dette gælder uanset om det er hængende lamper eller lyskæder. Styrkebehov ændrer sig naturligvis i forhold til vægten på lamperne - kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse magnetkrog, du skal bruge. Vi har linket til de mest solgte lidt længere nede på siden.

LED teltbelysning er også nemt at sætte op

Et partytelt skal naturligvis pyntes fint op. IKEA har nogle rigtig fine LED-lysskinner, der egner sig godt til partybelysning, og som er nemme at samle. Hvis du klæber magnetbånd fast på skinnerne, kan de sidde fint på række både vandret i loftet og lodret langs teltpælene. Og det er også en nem løsning, der kan bruges igen og igen samt samles af 1 person, så I kan blive hurtigt færdige med oppyntning af partyteltet.

Ophængning af pynt på teltdugen

Skal du ikke også pynte væggene på teltet, nu hvor du er i gang? Det er nemt nok! Brug gummimagneter.

Du skal blot sætte en magnet på ydersiden & indersiden af teltet: så har du en magnetisk løsning til dine billeder, menuen, ballonerne, guirlanden osv.

Det er nemmest at være 2 personer til dette, da magneterne skal på hver sin side af teltdugen og holde fast rundt om det, der skal pyntes op med. De hvide gummimagneter er mest brugt til denne slags pynteopgaver, fordi de blender ind med den hvide teltvæg.

Fordele ved gummimagneter udendørs

Der er mange fordele ved gummimagneter udendørs, da de tåler vand (ruster ikke) og de glider ikke på glatte overflader. Og vælger du en gummimagnet med farvet gummi, kan den næsten ikke ses, når du skal pynte op.

Hvis det er ting, der skal stripses op, kan du med fordel bruge kabelholder-magneterne, der også har en gummicoating (se nedenfor). Og endelig er der magneterne med karabinhage, som kan have ting hængende - f.eks. en lampe, der skal kunne bevæge sig, eller en ledning der skal kunne flyttes rundt på.

Relaterede produkter - Festtelt udsmykning

Hver gang du har en magnetisk flade - f.eks. stolperne på teltet - kan du sætte ting op med magneter. Du behøver derfor ikke altid at vælge meget stærke magneter, hvis du bare skal sætte en menu eller et foto op - der kan du nøjes med mindre powermagneter, der kan bære omkring 1-2 kg.

Hvis det er første gang, du skal pynte dit telt festligt op ved hjælp af magnetisme, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig til at finde den løsning og den styrke magneter, som du har behov for. Vi kan nemlig samtidig give dig råd om bedste magnetvalg i forhold til, at du skal kunne bruge de samme magneter igen til en anden festlig lejlighed i et telt.

Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage - så ring eller skriv til os. Hvis du sender os en mail, vil fotos og/eller en beskrivelse af de ting, der skal hænges op, være en kæmpe hjælp. Gerne med vægtangivelse, hvis det er tunge ting, der skal op og hænge magnetisk. Og bliv ikke overrasket, hvis vi svarer dig i weekenden eller de sene aftentimer - vi sidder ofte længe og besvarer mails.