Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside

Returvarer

Brug meget gerne vores returformular

Hvis du vil fortryde dit køb, er det ikke noget problem. Som privatkunde skal du blot returnere inden 365 dage fra modtagelsen af dine varer. Og vi tilbyder 14 dages returret til virksomheder. 

Returnering skal ske i samme emballage som den, du modtog varerne i - eller som minimum en tilsvarende indpakning, da vores produkter, herunder især magneterne, kan tage skade af at blive returneret i en kuvert uden yderligere beskyttelse. Vi kan ikke tage varer retur, der er blevet beskadiget under returneringen som følge af for dårlig indpakning. 

Vi sørger straks efter modtagelsen (og inden 5 hverdage) for at returnere ordrebeløbet til det betalingskort, der blev benyttet ved bestilling. Har du betalt med faktura, modtager du blot en kreditnota til udligning af den først fremsendte faktura. 

Husk altid at oplyse følgende ting i forbindelse med en returpakke: 

  • Bestillers navn
  • Ordrenummer 
  • Hvad skal der ske (ombytning/fortrydelse)

Det er kun specialfremstillede varer, vi ikke kan tage retur. Men ellers giver vi samme returregler for både private og erhvervskunder. Det skal nemlig være nemt både at handle og returnere magneter hos os.

Er du i tvivl om noget? Så kontakt vores kundeservice. Vi sidder klar ved e-mailen og på telefonen alle hverdage i åbningstiden. Og vi vil gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din returpakke.

OBS! Vi modtager ikke returpakker sendt pr. efterkrav eller sendt uden omdeling. Returnering skal ske direkte til vores firmaadresse som er: Ejby Industrivej 28A, 2600 Glostrup.