DAG-TIL-DAG LEVERING V. BESTILLING INDEN KL. 15:00 PÅ HVERDAGE

Returvarer

Brug meget gerne vores returformular

 Hvis du vil fortryde dit køb, er det ikke noget problem. Du skal blot gøre det inden for 365 dage fra modtagelsen af dine varer. Vi giver dig en udvidet returret end de 14 dage, som står i loven. 

Returnering skal ske i samme emballage som den, du modtog varerne i - eller som minimum en tilsvarende indpakning, da vores produkter, herunder især magneterne, kan tage skade af at blive returneret i en kuvert uden yderligere beskyttelse. Vi kan ikke tage varer retur, der er blevet beskadiget under returneringen som følge af for dårlig indpakning. 

Vi sørger straks efter modtagelsen (og inden 5 hverdage) for at returnere ordrebeløbet til det betalingskort, der blev benyttet ved bestilling. Har du betalt med faktura, modtager du blot en kreditnota til udligning af den først fremsendte faktura. 

Husk altid at oplyse følgende ting i forbindelse med en returpakke: 

  • Bestillers navn
  • Ordrenummer 
  • Hvad skal der ske (ombytning/fortrydelse)

Det er kun specialfremstillede varer, vi ikke kan tage retur. Men ellers giver vi samme returregler for både private og erhvervskunder. Det skal nemlig være nemt både at handle og returnere magneter hos os.

Er du i tvivl om noget? Så kontakt vores kundeservice. Vi sidder klar ved e-mailen og på telefonen alle hverdage i åbningstiden. Og vi vil gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din returpakke.

OBS! Vi modtager ikke returpakker sendt pr. efterkrav eller sendt uden omdeling. Returnering skal ske direkte til vores firmaadresse som er: Filmbyen 14A, 2650 Hvidovre.