Bestil på hverdage inden kl. 14:00 for dag-til-dag levering

Indtast søgeord for at søge...

Søger...

Øv! Der var ingen produkter, der matchede din søgning.

  1. Forside
  2. Magnetskilte til bil
  3. HOLD AFSTAND - magnetskilt til bil

HOLD AFSTAND - magnetskilt til bil

Produktnummer: MAGZ-AFSTAND-10

Hold afstand magnetskilt til bilkørsel - smart at bruge sammen med skolevogn-skiltet for at gøre ekstra opmærksom på, at der er behov for forståelse i trafikken
Antal
Pris pr. stk.
Spar

Pris pr. stk.:

47,20 59,00 DKK

Total: 47,20 59,00 DKK

På lager

Gratis fragt ved 500,-
1-2 dages levering
Tilfredshedsgaranti

Beskrivelse

Dette skilt er den perfekte forlængelse af køreskole skiltet.

Vi sælger alt i magneter online - naturligvis også magnetiske skilte til biler. Og vi printer med UV-print på tykkere skilte end man normalt finder på market. Så vores magneter sidder godt fast under kørsel - også selv om det er en teenager bag rattet!

Størrelse: 29,85 cm. x 7 cm. 
Tykkelse: 1 mm.
Styrke: ca. 100 gram pr. cm2

Et magnetskilt med "hold afstand" tekst skaber lidt mere afstand og forståelse i trafikken.

Skiltet er i liggende A4-størrelse på den lange led og kun 7 cm. højt, så det passer til de fleste biler. Vi har netop valgt det i en tyndere udgave, for at der er plads til det sammen med SKOLEVOGN skiltet eller et andet magnetskilt.

Vores magnetiske skilt lever op til de samme krav som for et skolevognsskilt. Vær opmærksom på, at det sidder fint fast ved alm. kørsel (også på motorvejen), men det holder ikke til baneræs og offroad-kørsel.

OBS! Magnetskiltet kræver en magnetisk flade. De fleste biler har en magnetisk bagsmæk eller kølerhjelm. Skiltet kan ikke sidde fast på plastikdele eller på biler lavet af aluminium.

Vigtig viden om magnetiske skilte til biler

Før påsætning: sørg altid for at have en ren overflade at sætte dit magnetskilt fast på. Enten på en nyvasket bil, eller ved at gøre bilen ren med en klud først, der hvor du skal sætte skiltet. Småsten, pollen og støv kan forhindre skiltet i at sidde ordentligt fast over det hele, samtidig med at det kan ridse bilen.

Frostvejr: skiltene bliver stive i frostvejr. Men en tur på radiatoren i 2 minutter får magnetfolien til at blive fleksibel igen. Forsøg aldrig at bukke et frossent skilt, da det knækker. Men efter at være blevet optøet på radiatoren kan det igen bøjes. Man kan godt køre med et skilt på i frostvejr, men det er en god idé at tage skiltet med ind efter endt kørsel.

Vaskehal: husk at tage magnetskiltet af bilen, inden bilen skal i vaskehallen.

Gave til kursister på køreskolen el.lign.? Kontakt os for at få printet skilte til bil med logo på.

Sikkerhedsinformation

Husk at læse information om sikker håndtering af powermagneter, før du køber og bruger magneterne.

Information

Kunder, som købte denne vare, købte også

Relaterede vare